Redmyst Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Subiect-ul video-ului: O mica bataie de joc la adresa fortelor de ordine de pe rpg.buGGed.ro O scurta prezentare: Aici vedeti cat de capabili sunt politistii de pe bugged.ro, mai exact Ionut.Xc, SlowMan si restul barcilor~ Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=hurHtgv7adQ&feature=youtu.be Daca va place, nu m-ar supara un +1. Chiar la voi in HQ! Edited July 9, 2013 by Redmyst 9
kpritz Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Norocul vostru a fost că eu nu eram on atunci, că ştergeam pe jos cu maşina voastră.
Blooragard Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 In video sunteti tari rau dar toata ziua ati facut reclamati ca va dam wanted aiurea si ca facem dm pe voi dar voi singuri ati demonstrat cat de penibili sunteti :-j. Get lost si faceti un video cand suntem pusi pe voi nu cand suntem dupa wanted
Laurr. Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 @@Redmyst nu toti Cop`s! Cei din NG inclusiv eu ne facem trb cum trebuie! ^_^
Ryukko Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Norocul vostru a fost că eu nu eram on atunci, că ştergeam pe jos cu maşina voastră. Slabut.. @@Redmyst nu toti Cop`s! Cei din NG inclusiv eu ne facem trb cum trebuie! ^_^ In video sunteti tari rau dar toata ziua ati facut reclamati ca va dam wanted aiurea si ca facem dm pe voi dar voi singuri ati demonstrat cat de penibili sunteti :-j. Get lost si faceti un video cand suntem pusi pe voi nu cand suntem dupa wanted oh, come on, v-ati gasit voi zmeii sa vorbiti ? v-am dat la mumu, gata, no comment. felicitari pentru video :) +1 !
Redmyst Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 In video sunteti tari rau dar toata ziua ati facut reclamati ca va dam wanted aiurea si ca facem dm pe voi dar voi singuri ati demonstrat cat de penibili sunteti :-j. Get lost si faceti un video cand suntem pusi pe voi nu cand suntem dupa wanted Da amice, va facem reclamatii.. Dar nu ti-a facut nimeni tie, toti i-am facut lu BARCA aka Ionut.Xc pentru ca il vanam pe oriunde merge, asta face si el dar nu ii reuseste, noua ne-a reusit 2/3 fw in prima zi. Si pentru toti fanii care zic ca e slab etc. - astept filme de la voi sa vedem cat de tari sunteti.
xSeBy Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Da amice, va facem reclamatii.. Dar nu ti-a facut nimeni tie, toti i-am facut lu BARCA aka Ionut.Xc pentru ca il vanam pe oriunde merge, asta face si el dar nu ii reuseste, noua ne-a reusit 2/3 fw in prima zi. Si pentru toti fanii care zic ca e slab etc. - astept filme de la voi sa vedem cat de tari sunteti. Se vede că făceați mai mult DB pentru ai omorî pe cop... Vă credeți buni ???? oh, come on, v-ati gasit voi zmeii sa vorbiti ? v-am dat la mumu, gata, no comment. felicitari pentru video :) +1 ! Zici de 'mumu' ?? Dar de voi când ați luat nu vă amintiți?
Redmyst Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Se vede că făceați mai mult DB pentru ai omorî pe cop... Vă credeți buni ???? Zici de 'mumu' ?? Dar de voi când ați luat nu vă amintiți? Prietene, toti gaborii vin cu armura full cu masina de 4 full de gabori si fac DB, si noi am facut cu masina de 2 DB, ne mai si dadeam jos, aveati armura incapabililor.
xSeBy Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) Prietene, toti gaborii vin cu armura full cu masina de 4 full de gabori si fac DB, si noi am facut cu masina de 2 DB, ne mai si dadeam jos, aveati armura incapabililor. Edited July 10, 2013 by xXSeBy
Ryukko Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Si cu asta ce e ? Ati fost 4 pe 1 si va laudati ? :))
kpritz Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 @@Ryukko nu mă cert cu toţi copiii care se cred zei. Hai salut. Ce am spus rămâne valabil.
StaR.Weekend Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Subiect-ul video-ului: O mica bataie de joc la adresa fortelor de ordine de pe rpg.buGGed.ro O scurta prezentare: Aici vedeti cat de capabili sunt politistii de pe bugged.ro, mai exact Ionut.Xc, SlowMan si restul barcilor~ Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=hurHtgv7adQ&feature=youtu.be Daca va place, nu m-ar supara un +1. Chiar la voi in HQ! De aici reiese ce co-leader esti tu :)
Redmyst Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Nu am apucat sa trag in voi, daca m-am urcat in heli e clar ca numai aveam chef, m-ati alergat 30 min.. Nu ma fa sa pun filmul :) Daca trageam , din 2 gloante mureati 10.. sal kf?
xSeBy Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Nu am apucat sa trag in voi, daca m-am urcat in heli e clar ca numai aveam chef, m-ati alergat 30 min.. Nu ma fa sa pun filmul :) Daca trageam , din 2 gloante mureati 10.. sal kf? Vedem astăzi cine moare la sfârșit.
Doby_89 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Parerea mea e ca la faza cand ai mers cu infernus ai folosit AIM ! se vede clar cum iti sare tinta pe toata lumea . E doar o parere .
Dynamic Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Haha ma bucur ca vad activitate din partea factiunii felicitari .
bambache Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 In video sunteti tari rau dar toata ziua ati facut reclamati ca va dam wanted aiurea si ca facem dm pe voi dar voi singuri ati demonstrat cat de penibili sunteti :-j. Get lost si faceti un video cand suntem pusi pe voi nu cand suntem dupa wanted NESTRO si Redmyst , doi putreziti !
Recommended Posts