Freedom. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 (edited) gg, dai bn's Multumesc Inca 2 zile de war si vine Italian in LS. Teroare. :)) Macar voi sa-l bateti Macar voi Bv tilinca, tine-l pe vick in 0 turfs :)) daca poti. Nu se stie daca isi aduce Harzix_ de pe red stau 0 turfs Bine si tu <3 . TE PUP GRASU MEU! Numai eu pot fi grasu tau shhh mare bombardier Nu e adevarat Frumos de la 0:51 :)) Foarte tare pot spune Kappa Fascinant. Deloc. Edited April 15, 2016 by Freedom.
STAN.iNF3C7 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 aici e marele barosan creator al iconitelor, mz Tu si laba o faci cu 2 maini ba nab.
Twist7 Official Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Subiectul video-ului:Eu facand kill-urile la paint. O scurta prezentare: Dupa 7 luni sunt din nou in functia de lider a factiunii Los Vagos si am reusit in doar 2 zile de war sa facem 6 turfs. Ne intrecem cu ce mai puternici lideri de pe green.bugged.ro Vick[] si Andreei Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=RoZ6Oqi6plE Vreau si eu armele dau +1. Imi place verdele ala.
Recommended Posts