L0K3D. Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Dupa 4 ani tot mai ai activ portofoliul, posteaza mai des :lol: ON: Good job. Quote
MirceA Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 (edited) prea simplu la care te referi? si ce ai vrea sa vezi complex la un avatar, pana la urma? fii mai explicit cand faci o critica. Dupa 4 ani tot mai ai activ portofoliul, posteaza mai des :lol: ON: Good job. n-am prea mai lucrat in photoshop, in afara de pozele pe care le prelucrez (si pe care nu are rost sa le postez aici). in continuare imi place, totusi, sa lucrez in photoshop, indiferent de lucrare (de la avatare, la template-uri de site). Edited April 27, 2017 by MirceA Quote
xSpike Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Dupa 3 ani inca mai ai activ portofoliul , asta merita apreciat. Quote
MirceA Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 (edited) pentru o cafenea de la mine din oras. nimic spectaculos. Edited January 9, 2018 by MirceA Quote
xSnow. Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 (edited) Foarte frumos frate. Edited January 10, 2018 by xSnow. Quote
MirceA Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 dupa atatia ani, still in business.. multumesc comunitatii pentru sustinerea continua si pentru motivatia care m-a facut sa dezvolt o pasiune pentru Photoshop si tot ce tine de design grafic. probabil nu ma mai cunoaste nimeni, dar buGGed a fost unul dintre elementele care m-au ajutat sa evoluez. nu mai are rost sa postez "creatii". nu ma mai ocup de avatare si semnaturi, am crescut. mai multe pe - https://www.vmweb.ro - aici fac treaba ceva mai serioasa. sper ca nu se considera reclama, prea mult. multumesc! Quote
Shyla Isobel Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Iată ultimul meu proiect la care am lucrat. Designul, în opinia mea, s-a dovedit a fi cool și neobișnuit. Ea și-a folosit toate cunoștințele și capacitățile pentru asta. Quote
Israel Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Cineva cu talent pe aici? Ca tare va mai merg degetele la injuraturi pe samp! Quote
Zebagore Posted June 25, 2025 Posted June 25, 2025 On 4/23/2021 at 11:59 AM, MirceA said: dupa atatia ani, still in business.. multumesc comunitatii pentru sustinerea continua si pentru motivatia care m-a facut sa dezvolt o pasiune pentru Photoshop si tot ce tine de design grafic. probabil nu ma mai cunoaste nimeni, dar buGGed a fost unul dintre elementele care m-au ajutat sa evoluez. nu mai are rost sa postez "creatii". nu ma mai ocup de avatare si semnaturi, am crescut. mai multe pe - https://www.vmweb.ro - aici fac treaba ceva mai serioasa. sper ca nu se considera reclama, prea mult. multumesc! Vrem să mai vedem! 1 Quote
Reachless. Posted October 18, 2025 Posted October 18, 2025 Continua ceea ce faci caci e bine, GG Quote
Recommended Posts