ThisIsSparta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 NEW!! Ha? stai, stock, c4d, render si 2 semne? + textu ala no-sense? kk 1 Quote
MirceA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 (edited) Ha? stai, stock, c4d, render si 2 semne? + textu ala no-sense? kk Te astept pe tine sa faci ceva mai bun :) Daca as sta si eu sa fac semnaturi complexe dupa tutoriale si sa fac ceea ce fac tipii aia nu inseamna ca sunt bun in photoshop (cazul tau de exemplu). Fa ceva unic, care-ti trece tie prin cap :). PS: La semnatura ta ce gasim asa special? @: Mersi Edited August 24, 2013 by MirceA Quote
ThisIsSparta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Te astept pe tine sa faci ceva mai bun :) Daca as sta si eu sa fac semnaturi complexe dupa tutoriale si sa fac ceea ce fac tipii aia nu inseamna ca sunt bun in photoshop (cazul tau de exemplu). Fa ceva unic, care-ti trece tie prin cap :). PS: La semnatura ta ce gasim asa special? @: Mersi Eu nu ma uit la tutoriale, pwp. Ce-ai facut tu este prea mainstream. Daca vrei, facem un Graphic Battle si lasam publicu' sa aleaga, designere. Quote
MirceA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Eu nu ma uit la tutoriale, pwp. Ce-ai facut tu este prea mainstream. Daca vrei, facem un Graphic Battle si lasam publicu' sa aleaga, designere. Nu m-am dat niciodata designer si nu am spus ca sunt vreun profesionist. PS: $@L, fara 'pwp' de la copiii ca tine :D Quote
ThisIsSparta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nu m-am dat niciodata designer si nu am spus ca sunt vreun profesionist. PS: $@L, fara 'pwp' de la copiii ca tine :D Fara $@L de la tine, te rog. Quote
MirceA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Fara $@L de la tine, te rog. k. Nu mai posta aici te rog ;) Quote
Savage Benqletz Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 @@MirceA lucrezi extrem de bine,personal cred ca esti foarte bun,parerea mea. Quote
MirceA Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 UPDATE! Am incercat sa fac si un fel de template pentru 'panel'.. Quote
TroubleMaker Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 @@MirceA Foarte frumoase lucrarile, continua sa lucrezi si o sa ajungi departe. Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) Nice how yo work. +1 Keep up the good work ! Foarte frumos Template`ul pentru Panel..Dar e foarte greu man de codat.Stii codding ? Edited September 9, 2013 by SixPacks. Quote
praFFz0R Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Mircea fa si mie un avatar tare rau cand ai timp Quote
Recommended Posts