Bit2Win Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Cand deschid jocul , intru pe server , ma plimb cu masina , ma rastorn . bubuiee ( BUUUMMM ) Si imi da CRASH :'c Mai pe scurt : Cand bubuie o masina imi da crash samp :/ Nu am moduri nu am nik , Am reinstalat si nic :/ Si inainte imi mergea bine :/ Quote
SalamOfficial. Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Ori de la moduri, ori efecte, ori gta3.img - reinstaleaza gta-ul curat mai bine. Quote
Retired SocialDisease Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Cand deschid jocul , intru pe server , ma plimb cu masina , ma rastorn . bubuiee ( BUUUMMM ) Si imi da CRASH :'c Mai pe scurt : Cand bubuie o masina imi da crash samp :/ Nu am moduri nu am nik , Am reinstalat si nic :/ Si inainte imi mergea bine :/ Am patit... reinstaleaza GTA. Quote
DanT Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Incearca sa descarci jocul ( GTA SA ) de altundeva daca spui ca nu ai niciun fel de moduri. Quote
Recommended Posts