Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acest model este copiat de la alta comunitate. O sa fac eu pentru fiecare in decursul zilei de miane ceva original.

UtiAPLd.png

• Upvote 1
Posted (edited)

Acest model este copiat de la alta comunitate. O sa fac eu pentru fiecare in decursul zilei de miane ceva original.

UtiAPLd.png

Am .psd. :*

P.S: Eu nu am copiat nimic, în schimb tu porţi avatarul altcuiva. ;)

Edited by AxU
Posted

E special pus ca sa verific daca sti de comunitatea de pe care vine si copia ta. Frumoasa afirmatie totusi.. Cu ce ma incalzeste daca ai .psd?

Posted

E special pus ca sa verific daca sti de comunitatea de pe care vine si copia ta. Frumoasa afirmatie totusi.. Cu ce ma incalzeste daca ai .psd?

Ce replici proaste ai în tine. Mă faci să râd. Hai s@l.

Posted (edited)

Ce replici proaste ai în tine. Mă faci să râd. Hai s@l.

Cu tine nu am ce face, trebuie sa iti pun link fix de unde ai copiat? Nu stiu ce rezolvi cu minciuna. Daca nu sti, lasa-te. Nu trebuie sa minti ca sa fi Batman in fata altora pe care nici macar nu ii cunosti.

Varianta ta: UtiAPLd.png

Varianta de unde ai copiat: administrator.png

# Edit: Cum sa nu semene? Nu ai ochi? Peste tot dau de voi, tari in gura pana vi se pune dovada in fata. Dupa iarasi o luati pe alta parte. Haide ca deja am facut destul off-topic, fi mandru.

Edited by Mr Kanye
Posted (edited)

Cu tine nu am ce face, trebuie sa iti pun link fix de unde ai copiat? Nu stiu ce rezolvi cu minciuna. Daca nu sti, lasa-te. Nu trebuie sa minti ca sa fi Batman in fata altora pe care nici macar nu ii cunosti.

Varianta ta: UtiAPLd.png

Varianta de unde ai copiat: administrator.png

EDIT la reply pentru a evita reclama!

Edited by xBoRn
Posted

Eu inteleg ce spui eNdz0r, dar nu ai dreptate. :)

AxU probabil a luat un psd, dupa net si la editat cum a vrut el, si "aripile" alea, le poate lua oricine...Se numesc (shape-uri), daca nu ma insel.

Deci, nu are sens sa va certati.

Posted

Eu inteleg ce spui eNdz0r, dar nu ai dreptate. :)

AxU probabil a luat un psd, dupa net si la editat cum a vrut el, si "aripile" alea, le poate lua oricine...Se numesc (shape-uri), daca nu ma insel.

Deci, nu are sens sa va certatii               

Fii atent, eu nu am treabă cu creațiile lor și cu toate astea ptr că nu mă pricep in acest domeniu.

Pe de altă parte, nu m-am certat eu cu AxU, ba chiar apreciez că face o treabă bună.

Am intervenit pentru a nu dezvolta această ceartă.

Posted

Crezi ce vrei.. Nu ma intereseaza, astea sunt facute de mine.

Posted (edited)

UtiAPLd.png

VsiCl18.png

ZIL13J9.png

JBzHefo.png

54AM6C6.png

gi8LyfD.png

COPIATA.

YorQbhf.png

COPIATA EXACT LA FEL, modificat doar "Bugged".

UtiAPLd.png

Mai ai si tupeu sa zici ca nu le-ai copiat. Ce importanta are .psd daca sunt facute de altcineva?

Te faci ca nu stii? Iti pun aici link-ul exact cu postarea acestora pe alta comunitate.

@Inclusiv cele actuale sunt copiate, insa s-a gandit cineva sa bage dreptunghiul ala acolo ca sa nu arata fix la fel.

Daca vreti sa bagati Incons la grupuri, macar faceti ceva unic cum si cei care le-au facut pe acestea, au facut.

O sa incerc sa fac si eu ceva in cateva zile.

Edited by ReLeSs
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Nu sunt facute de mine le am de la un prieten de-al meu :)

23vf2tu.png

4h5nao.png

29stqc.png

se1y5y.png

90y80y.png

2k0k0m.png

sunt marfa astea!

Edited by Caddy
Posted

Axule, poţi modifica şi asta ?

XJoDzpq.png

Mamă ce ripper mincinos eşti, vai de capul şi de zilele tale, furaţi munca altora, şi vă puneţi numele pe ea, halal de voi. Specimen pe cale de dispariţie.

Posted (edited)

Nu sunt cine stie ce, dar sper sa va placa :D

r8v69.jpg

QqZDK.jpg

Cotc0.jpg

tBmQC.jpg

1FEQz.jpg

Edited by MirceA
  • 2 weeks later...
Posted

YorQbhf.png

Aş mai putea să fac după acest model.

Lasă-te "tată" de R.I.P şi de Photoshop, nu-i de tine.

Posted

V-am făcut nişte rank-icons:

Administrator3.png

Admin_samp3.png

Admin_mc3.png

Faction_leader3.png

Premium3.png

Şi un logo: bugged.png

Sunt mişto, doar că nu imi place telecomanda aia de jocuri, sau ce o fi ea...

poate arăta mai mişto dacă punteai in loc de aia asta: 

4fkvx0H.png

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp