Admin Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Acest model este copiat de la alta comunitate. O sa fac eu pentru fiecare in decursul zilei de miane ceva original. 1
AxU Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Acest model este copiat de la alta comunitate. O sa fac eu pentru fiecare in decursul zilei de miane ceva original. Am .psd. :* P.S: Eu nu am copiat nimic, în schimb tu porţi avatarul altcuiva. ;) Edited February 24, 2013 by AxU
Admin Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Am .psd. :* P.S: Eu nu am copiat nimic, în schimb tu porţi avatarul altcuiva. ;) E special pus ca sa verific daca sti de comunitatea de pe care vine si copia ta. Frumoasa afirmatie totusi.. Cu ce ma incalzeste daca ai .psd?
AxU Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 E special pus ca sa verific daca sti de comunitatea de pe care vine si copia ta. Frumoasa afirmatie totusi.. Cu ce ma incalzeste daca ai .psd? Ce replici proaste ai în tine. Mă faci să râd. Hai s@l.
xBoRn Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Terminați-vă mă, topic-ul ăsta cere User Grops Icons, nu ceartă! © xBoRn - $@LP@
Admin Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Ce replici proaste ai în tine. Mă faci să râd. Hai s@l. Cu tine nu am ce face, trebuie sa iti pun link fix de unde ai copiat? Nu stiu ce rezolvi cu minciuna. Daca nu sti, lasa-te. Nu trebuie sa minti ca sa fi Batman in fata altora pe care nici macar nu ii cunosti. Varianta ta: Varianta de unde ai copiat: # Edit: Cum sa nu semene? Nu ai ochi? Peste tot dau de voi, tari in gura pana vi se pune dovada in fata. Dupa iarasi o luati pe alta parte. Haide ca deja am facut destul off-topic, fi mandru. Edited February 24, 2013 by Mr Kanye
AxU Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nu stiu ce ti se pare ca am copiat.. Nici măcar nu seamănă.
xBoRn Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Cu tine nu am ce face, trebuie sa iti pun link fix de unde ai copiat? Nu stiu ce rezolvi cu minciuna. Daca nu sti, lasa-te. Nu trebuie sa minti ca sa fi Batman in fata altora pe care nici macar nu ii cunosti. Varianta ta: Varianta de unde ai copiat: EDIT la reply pentru a evita reclama! Edited February 25, 2013 by xBoRn
Martaz. Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Eu inteleg ce spui eNdz0r, dar nu ai dreptate. :) AxU probabil a luat un psd, dupa net si la editat cum a vrut el, si "aripile" alea, le poate lua oricine...Se numesc (shape-uri), daca nu ma insel. Deci, nu are sens sa va certati.
xBoRn Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Eu inteleg ce spui eNdz0r, dar nu ai dreptate. :) AxU probabil a luat un psd, dupa net si la editat cum a vrut el, si "aripile" alea, le poate lua oricine...Se numesc (shape-uri), daca nu ma insel. Deci, nu are sens sa va certatii Fii atent, eu nu am treabă cu creațiile lor și cu toate astea ptr că nu mă pricep in acest domeniu. Pe de altă parte, nu m-am certat eu cu AxU, ba chiar apreciez că face o treabă bună. Am intervenit pentru a nu dezvolta această ceartă.
AxU Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 AxU probabil a luat un psd, dupa net si la editat cum a vrut el, si "aripile" alea, le poate lua oricine...Se numesc (shape-uri), daca nu ma insel. Crezi ce vrei.. Nu ma intereseaza, astea sunt facute de mine.
ReLeSs Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) COPIATA. COPIATA EXACT LA FEL, modificat doar "Bugged". Acest model este copiat de la alta comunitate. O sa fac eu pentru fiecare in decursul zilei de miane ceva original. Am .psd. :* P.S: Eu nu am copiat nimic, în schimb tu porţi avatarul altcuiva. ;) Mai ai si tupeu sa zici ca nu le-ai copiat. Ce importanta are .psd daca sunt facute de altcineva? Te faci ca nu stii? Iti pun aici link-ul exact cu postarea acestora pe alta comunitate. @Inclusiv cele actuale sunt copiate, insa s-a gandit cineva sa bage dreptunghiul ala acolo ca sa nu arata fix la fel. Daca vreti sa bagati Incons la grupuri, macar faceti ceva unic cum si cei care le-au facut pe acestea, au facut. O sa incerc sa fac si eu ceva in cateva zile. Edited March 6, 2013 by ReLeSs
Caddy Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) Nu sunt facute de mine le am de la un prieten de-al meu :) sunt marfa astea! Edited April 5, 2013 by Caddy
Ville.Capone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Axule, poţi modifica şi asta ? Mamă ce ripper mincinos eşti, vai de capul şi de zilele tale, furaţi munca altora, şi vă puneţi numele pe ea, halal de voi. Specimen pe cale de dispariţie.
MirceA Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Nu sunt cine stie ce, dar sper sa va placa :D Edited April 6, 2013 by MirceA
Geoo Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Aş mai putea să fac după acest model. Lasă-te "tată" de R.I.P şi de Photoshop, nu-i de tine.
NighT Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 V-am făcut nişte rank-icons: Şi un logo: Chiar sunt frumoase.
RayaN Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 V-am făcut nişte rank-icons: Şi un logo: Sunt mişto, doar că nu imi place telecomanda aia de jocuri, sau ce o fi ea... poate arăta mai mişto dacă punteai in loc de aia asta:
CraigShilo Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Faine , dar , ce legatura are controlleru de consola cu bugged si sa-mp ?
Recommended Posts