SebastiiaN Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 De ce cand intru intr-o masina sau cand am o arma in mana si apas click dreapta ca sa pun tinta incepe sa mi se invarta ercanul? Am incercat sa reinstalez jocul, dar tot asa face. Va rog ajutati-ma! Quote
Guedes Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 De ce cand intru intr-o masina sau cand am o arma in mana si apas click dreapta ca sa pun tinta incepe sa mi se invarta ercanul? Am incercat sa reinstalez jocul, dar tot asa face. Va rog ajutati-ma! Imi dai si mie link te rog de unde ai descarcat gta? Quote
Flavian Isachi Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Cand intru pe sa:mp,după 5 minute se blochează tot pc.Cum pot rezolva? Quote
SalamOfficial. Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) TheRedBull.Raw, trebuia sa faci un nou topic pentru asta, rezolvarea este simpla: -Dezinstaleaza driverul de placa video pe care il ai, -Dupa instaleaza driverul asta http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/79891/en-us Si Sebastian, daca ai moduri sterge-le, si incearca sa downloadezi un gta3.img original sau intra in joc, in gta, dupa dai la > Options > Controller setup > Mouse settings > Invert mouse vertically sa fie OFF, si dai sensitivity mai mic. Edited April 16, 2016 by Song. Quote
Recommended Posts