Twig Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Voi ce job ati ales pentru a strange primii bani pe serverul orange.bugged.ro? Trucker sau Pizza Boy? Am lucrat la ambele job-uri si am calculat castigul total pe 20 minute de munca fara oprire. Sumele castigate sunt: -Trucker: ~126,000$, skill 1. -Pizza Boy: ~155,000$, skill 2. Suma de bani este cea pe care am castigat-o eu, voi puteti castiga mai putin sau mai mult. La Trucker am facut curse din LS in LV dupa aceea din LV in SF si tot asa timp de 20 minute. La Pizza Boy am avut curse din LS in LS sau din LS in LV, etc. (!) Daca ai facut alt job si ai calculat castigul acelui job poti lasa un reply si posibil va fi adaugat. Parerea mea este ca Pizza Boy este cel mai bun job deoarece: Are o viteza mult mai mare, poti sa ajungi si la 150km/h. Scuterul e mai mic si e mai usor sa treci printre case, etc. Castigi mai mult. Faci mai repede skill-ul deoarece poti primi un checkpoint langa altul. Daca ai votat poti lasa si un reply cu job-ul ales. Daca doresti poti sa ne spui de ce crezi ca acel job este cel mai bun sau de ce iti place. Daca acest topic ti-a fost de ajutor nu ezita sa dai un +1 pentru munca depusa. Edited April 16, 2016 by Twig Quote
Raul_Cross Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Cel mai corect este sa calculezi skill 6 la skill 6 la ambele, sau skill 3 trucker si skill 6 pizza. Chiar sunt si eu curios care este mai banos. Quote
Twig Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 (edited) Cel mai corect este sa calculezi skill 6 la skill 6 la ambele, sau skill 3 trucker si skill 6 pizza. Chiar sunt si eu curios care este mai banos. Da, insa cred ca nu e nici un player care are skill 6. Daca exista cineva cu skill 6 a jucat fara oprire de la deschidere. Rezultatul dovedeste ca ambele job-uri sunt la fel, doar ca la Pizza Boy e mult mai usor. Edited April 16, 2016 by Twig Quote
Nede. Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Pizza toata ziua dar e greu sa prinzi un motor :| Quote
CristianoR Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Am skill 6 la Pizzaboy, fac aproximativ 100-130k in 10 minute, 600-700k pe ora, jucand constant. Quote
Mike Qzsxasfas Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Depinde de care am chef la momentul de fata. Quote
Vittoryo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Pizza Boy e un job mai bun si mai bine platit. Alegeti job-ul Pizza Boy!! Quote
sescuaci Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Majoritatea au aproximativ acelasi castig, eu unul zic sa faci jobul la care te distrezi cel mai mult ca asta trebuie sa faci intr-un joc pana la urma, sa te distrezi... 1 Quote
YoYo22666. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Eu nu fac job pentru bani fac de plictiseala sau distractie,gen sa am skill 6 la toate joburile si la rob. Quote
Victor.. Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Pizza boy e cel mai bun. Pe langa faptul ca te poti strecura pe unde un tir nu incape, nu ai aceleas trasee mereu. Mai mergi in LV, mai in LS, mai in SF. Este moderat si asta ii ofera un plus mare! Quote
Recommended Posts