Shad0w Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 Interesant. Genială idee! Așa, au toți șanse reale. Pica și altceva sau doar case/bizz? O sa fie giftbox normal, doar ca ai si sansa sa castigi o casa/biz.
BlackOutCRYS Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 O sa fie giftbox normal, doar ca ai si sansa sa castigi o casa/biz. Cat timp o sa fie activat? Pana se vor da toate casele si bizurile? Daca nu, ce se va intampla cu casele si bizurile necastigate?
Shad0w Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 Cat timp o sa fie activat? Pana se vor da toate casele si bizurile? Daca nu, ce se va intampla cu casele si bizurile necastigate? Vor fi castigate toate casele si biz-urile. O sa fie activat cateva zile. Nu s-a stabilit exact cate. O sa se anunte perioada exacta in viitor.
Vio9K Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Si uite cum ma face Shad0w sa ma apuc de Orange :))))
Twig Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Frumoasa idee, pacat ca atunci nu voi putea juca ;( Edited April 16, 2016 by Twig
VendettaRPG Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Foarte buna ideea, am si eu o sansa la o casa/ bizz ca inainte stateau 24/7 la farm si normal ca isi cumparau toate casele si bizz-urile si eu ramaneam cu mana goala. Edited April 16, 2016 by xVendetta
rizo00 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Wow . Nu ma asteptam la asa ceva, dar idee mai buna ca aceasta nu exista :))) . Acum pot sa-mi pastrez banii
flapp Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 E super cmf Salut ejti bn adv On : Misto ideea, good for lazy peeps.
CyberNeticK Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Pai daca nu iti pica nici bizz nici casa? Ce se intampla? Cat va tine giftbox-ul. Aici conteaza cat de norocos esti. Daca nu castigi nici casa si nici Biz, nu se intampla nimic. Giftbox-ul va tine cateva zile.
GEODOX 47 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Este o idee foarte buna, playerii vor avea sanse in mod egal la casa / biz.
CyberNeticK Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Genial! Shad0w dai dovada de inteligenta si de caracter prin modul in care ai tratat deschiderea acestui server. Felicitari! @ Pentru cat timp va fi activat giftbox-ul? Giftbox-ul va fi activat pana cand se vor epuiza toate casele si bizurile? Se vor putea castiga si alte lucruri inafara de case si bizuri la giftbox? Un player va putea folosi comanda /getgift de mai multe ori si sa castige si un biz si o casa? Nu se stie exact perioada, se va anunta inainte. Toate casele si Biz-urile vor fi castigate la giftbox. Da, va fi un giftbox normal si cu alte premii. Un player poate da /getgift prima data, iar apoi dupa 5 ore fara AFK/sleep. O să fie giftbox doar cu case si bizz-uri sau o sa fie si fireworks/materiale etc? O sa fie un giftbox normal si cu alte premii.
SkiZzy Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Super.Gg Edited April 16, 2016 by CroWn.JrR
Recommended Posts