Cosmin Ghioc Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Aici conteaza cat de norocos esti. Daca nu castigi nici casa si nici Biz, nu se intampla nimic. Giftbox-ul va tine cateva zile. Si daca nu castigi nici casa nici biz vei mai putea da /getgift? De ex. dai vineri getgift nu castigi nimic, sambata mai poti da ?
Kronick Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 @, e ca un giftbox normal, numai că în loc de un vehicul, sunt case/biz-uri.
Cosmin Ghioc Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 @Kronik, am inteles asta dar vreau sa stiu daca poti da /getgift de mai multe ori daca nu castigi nimic in ziua respectiva.
AxelGaming Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Foarte frumoasa idee, Shad0w! O sa stau toata ziua sa fac lvl ;)
mDo Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nice. Daca de exemplu X castiga casa, apoi da /sellhousetostate numai poate castiga iar o casa, nu?
Edy Bogdan Eduard Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Gg, pacat ca nu m-am apucat. Voiam sa ma apuc dar ce a fost la deschidere mi-a luat tot chieful asa ca voi ramane pe Green Bugged. Felicitari si sanatate.
Shady Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Bine gandit, dar daca dai casa la stat, poti castiga alta?
CAiSEN Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Faza naspa o sa fie ca vine un nab care nu a muncit deloc si castiga burgeru...
Silviu17 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nasol tare! Vine unu care sta afk si plimba ursu pe server si castiga un un biz tare, iar ala care a muncit la farm nu ia nimic.Era misto daca punea si comanda ca atunci cand castigi o casa sa iti zica" AI castigat casa nr 10/biz 10, Ca sa intri in posesia lui trebuie sa platesti suma de 20kk" Asa mai zici ca e mai ok, sau sa pui sumele in functie de cat de tare e bizul.
qTec Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 (edited) @Kronik, am inteles asta dar vreau sa stiu daca poti da /getgift de mai multe ori daca nu castigi nimic in ziua respectiva. O sa poti sa dai getgift o data la 5 ore jucate fara sleep / afk. Edited April 17, 2016 by .Alex
Mombu Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 (edited) Ai facut o mare prostie shad0w, nu ai gandit un lucru. Multi jucatori muncesc pentru a-si achizitiona un business respectiv o casa, acum, cand cu 'update-ul' acesta foarte prost multi o sa se lase si nu isi mai gasesc placerea in joc. Eu unul m-am apucat sa-mi regasesc placerea si sa muncesc ca astfel te plictisesti pe jocul asta, in concluzie, acum sunt aproximativ 10% sanse sa castigi un business sau casa avand in vedere ca sunt 60 de business-uri si 386 de case. Pai cel care munceste din greu, face 10,000,000 respectiv 20,000,000$ si nu prinde nimic la getgift ce face? Da din buze, asta face. Cum a spus si @Silviu in postul precedent de mai sus, ai facut o foarte mare prostie. Bine, sa zicem ca se dau tepe sau strang baietii bani sa-si cumpere un business, bun, dar eu unul am muncit pana acum toate orele jucate pe server, n-am facut nimic altceva si am reusit sa fac o suma de 3,000,000 aproximativ, crezi ca acum cu prostia asta mai fac ceva? Mai am vreun chef sa muncesc, sa stau non-stop sa scot un ban ca sa ce? Sa vina unul care lasa 24/24 pe sleep cu mici apasari de butoane intre ore ca sa nu primeasca kick si sa prinda un GunShop, burger farm sau palat pe vinewood. Iti dai seama ca nu mai are nici un rost sa te joci si cum unii au spus ca o sa fie mai multi pe orange fata de green, o sa ajunga server-ul constant la aproximativ apogeul de 600-700 de jucatori dupa minim o luna de joc, nu, nu o sa fie asa, chiar o sa fie multi mai putini. Si gandeste-te ca multi sau lasat si de server-ul rivalei ca sa se apuce ca prinda si ei ceva aici muncind iar acum sa zicem ca prind si eu o casa buna respectiv business, asa, si care e farmecul ca eu am primit asa ceva la getgift? Nici unul, te plictisesti de joc, mult mai frumos era sa muncesc pentru banii acestia si sa-mi achizitionez eu un bun personal, bineinteles, de banii mei. Nu este corect, gandeste-te si tu, bine, acum nu mai ai ce sa schimbi dar comunitatea este egala, toate serverele au acelasi GameMode, ar fi trebuit sa fie asa pe toate serverele sau cum a fost pana acum pe blue/red sau green sa fie si pe orange. * Eu va multumesc pentru citire si pentru timpul acordat pentru aceasta. Edited April 17, 2016 by Mombu 1
M1hai Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Foarte tare, chiar nu știu cum v-au venit ideile...respect!
Mombu Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Perfecta idea, respect! Foarte tare, chiar nu știu cum v-au venit ideile...respect! Spune-ti asta doar ca sa faceti +1 la posturi dar nu cred ca ati citit tot ceea ce a scris shad0w in topic. De ce veniti toti cu topicuri de astea 'foarte frumos, imi place, gg'? Macar daca va-ti da cu parerea despre aceasta idee..
unchiuHBK Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Intrebare: Cate case / bizuri se pot castiga la giftbox pe ora? Sau cum o sa fie? Ca nu m.am prins.
M1hai Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Spune-ti asta doar ca sa faceti +1 la posturi dar nu cred ca ati citit tot ceea ce a scris shad0w in topic. De ce veniti toti cu topicuri de astea 'foarte frumos, imi place, gg'? Macar daca va-ti da cu parerea despre aceasta idee.. Mi-am dat, plus că, cu ce te freacă pe tine dacă am citit sau nu?
Recommended Posts