Jump to content

Recommended Posts

Posted

Si daca castigam o casa si dupa 5h dau la grift again am sansa sa castig si biz?

Nu știm, totul depinde de norocul tău.

Posted (edited)

Si daca castigam o casa si dupa 5h dau la grift again am sansa sa castig si biz?

Poti castiga o casa si/sau un Biz, dar nu pot zice exact cate sanse vei avea. Probabilitatea este destul de mare de a castiga.

sa inteleg ca trebuie doar lv ? fara ore jucate?

Ai nevoie de minim 10 ore bucate pentru a da getgift langa un giftxox.

Edited by CyberNeticK
Posted

Mi se pare ok, dar sunt doar 386 de case si 60 de biz-uri... Ce te faci cu 1000 de playeri care dau /getgift ?

De unde dai proprietati la toti?

Posted (edited)

Eu nu mai inteleg nimic, helperii is la pamant.

Spune ce nu înțelegi și noi îți explicăm.

Edited by Alex C.Vdk
Posted (edited)

Pai nu inteleg, am intrebat 4 helperi diferiti, ce au zis ei:             1) "Va fi /getgift normal, cu sansa de a lua biz si casa."

2) "Va fi /getgift doar cu case si bizuri si ai voie doar o data sa dai /getgift."

3) "Nu stiu nimic..."

4) "Pe 29.04 se va adauga, si mai multe informatii pe forum."

Pana la urma cum e? Si nu prea ar putea fi la 5 ore jucate, tot pui ESC 2-3 minute si cum e cu 12.34 ore, mai intotdeauna iti trebuie 6 ore jucate.

Edited by ClaudioJohnny
Posted (edited)

Pai nu inteleg, am intrebat 4 helperi diferiti, ce au zis ei: 1) "Va fi /getgift normal, cu sansa de a lua biz si casa."

2) "Va fi /getgift doar cu case si bizuri si ai voie doar o data sa dai /getgift."

3) "Nu stiu nimic..."

Pana la urma cum e? Si nu prea ar putea fi la 5 ore jucate, tot pui ESC 2-3 minute si cum e cu 12.34 ore, mai intotdeauna iti trebuie 6 ore jucate.

O să fie un giftbox ca oricare altul, adică: În loc de o mașină au fost adăugate case și business-uri ca premiu special. Se vor mai pune și alte cadouri. Se va putea da /getgift odată la 5 ore fără ( AFK / SLEEP). O să aveți nevoie de 10 ore pentru a da la cadouă dacă ai cont noi cu level 1 și 0 ore jucate.

Șanse sã câștigi o casă sau biz sunt până la terminarea gift-ului, depinde cât de norocos ești tu.

Edited by Alex C.Vdk
Posted

Mi se pare ok, dar sunt doar 386 de case si 60 de biz-uri... Ce te faci cu 1000 de playeri care dau /getgift ?

De unde dai proprietati la toti?

Nu vor castiga toti cei 1000 sau mai multi case / Biz-uri. Doar cate sunt atatea vor fi la giftbox.

Pai nu inteleg, am intrebat 4 helperi diferiti, ce au zis ei:             1) "Va fi /getgift normal, cu sansa de a lua biz si casa."

3) "Nu stiu nimic..."

O sa fie un giftbox normal, dar in loc de masini se vor castiga case / Biz-uri. Vei putea da prima data /getgift, iar apoi vei putea da dupa 5 ore jucate fara AFK/sleep.

Posted

Pe celelalte servare nu băgai gift? Așa ca sa deschis un nou server?

Plz

Probabil va fi pe fiecare server cu ocazia sărbătorilor Pascale. Aceste detalii le veti primi inainte cu cateva zile.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp