Lucian Marius Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: LucianVarsta: 16 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Lucian, am 16 ani si sunt din Bucuresti. In timpul liber, imi place sa ies afara la fotbal cu prietenii mei sau pentru hobby-urile mele. Sunt o fire respectuoasa si cu simtul umorului, imi place sa glumesc si sa ma distrez, intotdeauna sunt o fire pozitiva si extrem de optimista. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop, trance. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Bucuresti.Nivel : 1 ( am vreo 10 RP-uri)Nume folosite anterior: GuardianVechime pe server: 1 zi.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Link cu faction history: n-avemAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Niciunul. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, lol.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Khristen, Havok. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10. Experienta DM [ ()/10]: 10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: vunkfeatboom skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan frumos, aceeiasi playeri ca intotdeauna, de caterinca, unde poti sa te distrezi pe /c, fara nicio inhibitie. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin Realizarile mele ce vor urma Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Sigur.
Gang Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Ai acumulat 3 contra, in consecinta esti respins. Succes pe viitor si fii mai atent cand aplici.
Recommended Posts