FrEeRuNiNnG Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nume:Razvan PuiuVarsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras):Suceava. Ce gen de muzica asculti?Orice fel, depinde de stare. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :ZiekeNNivel :2Nume folosite anterior:Trigger pe blue.Vechime pe server:1 an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, cheats tw. Poza cu invitatie:- Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/ZiekeNAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):N-am mai fost. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da, banat.Ce alte jocuri mai joci?:Cs.go.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:De pe orange cu colony, pici si eddy. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10. Experienta DM [ ()/10]:10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:razvan.puiu99De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca am fost pe blue si e smecher. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu stiu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da
HEiSENKOV Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 RESPINS, nu ai auto-descrierea, aici se vede ca nici nu cititi aplicatiile.
Recommended Posts