Jump to content

Cerere - AIM - Doddy[] [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Lucian
Varsta: 17
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Salut, ma numesc Lucian si sunt din Iasi, sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Tot timpul am fost si sunt o persoana foarte deschisa si sar mereu in ajutorul celor care au nevoie, peste tot pe unde merg las loc de buna ziua, in acest fel reusesc sa obtin respectul celor din jur. Sunt de parere ca respectul este pe primul loc in orice fel de comunitate, ca este cerc de prieteni, scoala, amici, pana si in mediul virtual asa cum este pe SA:MP trebuie sa respectam comunitatea pentru o mai buna intelegere. 

Locatia(Oras): Iasi

Ce gen de muzica asculti? Tot felul inafara de rock si populara.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Doddy[]
Nivel : 5
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: 3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/5yXsbjG

Link cu faction history: Nu cred ca are rost.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Minecraft si Metin 2.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Kedox deocamdata.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 8.5/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: -
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: 
Deoarece clanul este foarte bine organizat, fiecare membru din acesta isi merita pe deplin rank-ul detinut iar in ultimul rand pentru activitatea acestuia.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea si poate pe viitor cu invitatiile mele pentru alti playeri in clan.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Edited by Doddy7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp