Dragos.xD Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: DragosVarsta: 18 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana sociabila, care doreste sa-si face prieteni noi. Ofer respect tutoror persoanelor, fie ele mai mici sau mai mari ca mine. Stiu cum sa ma comport in societate. Ma integrez intr-un grup fara nici un fel de problema. Sunt un baiat cu capul pe umeri si urasc persoanele care vor sa para mai importante decat sunt. Ce gen de muzica asculti? Rap/Trap/Dance-House/Manele STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : iTouch[]Nivel : 5Nume folosite anterior: Nu am alte nick-uri.Vechime pe server: 2-3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): O singura data pe red, pentru auto-clicker. Poza cu invitatie: Nu am primit cerere de la nimeni, poate ma acceptati fara. Link cu faction history: orangepanel.bugged.ro/profile/iTouch[] Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu am mai fost pe Orange. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost pe Orange.Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike 1.6Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sunt multi cu care ma inteleg. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Private.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte bun si populat si vreau sa fac parte si eu din el. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce am eu cel mai bun. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
Recommended Posts