EidriiaN Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 (edited) Salutare tuturor. De multa vreme am o problema cu jocul, cand joc apar pe ecran texturi negre sau albe. Acestea apar random si durata lor nu este egala, odata stau mai mult, odata mai putin. Este foarte enervant in timpul jocului sa se intampla asa. Sper ca ma veti putea ajuta. Uitati un video(totul incepe de la 0:50): Inca unul, dar acesta este mai clar(de la 1:00) : Edited April 20, 2016 by Buzzu Quote
EidriiaN Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 reinstall Am aceasta problema si pe un gta nemodat, abia instalat. Quote
xPro. Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Am aceasta problema si pe un gta nemodat, abia instalat. Update la driverul video. Probabil este o rezolvare. Pateam si eu in trecut, dar au trecut de la sine, Quote
EidriiaN Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Update la driverul video. Probabil este o rezolvare. Pateam si eu in trecut, dar au trecut de la sine, Nici asta nu a mers :( Quote
WiGAN Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Poate o fi de la un mod, am patit si eu asa, am descoperit ca era de la un mod buguit, nu stiu.. Bafta. Quote
S I N k Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Modul iti cauzeaza asta, probabil este buguit, sterge gta, apoi sterge si fisierele ramase dupa care instaleaza-l iar in alta partitie. Si incearcă cu alt mod, modul ăsta iti cauzează problema aceasta. Quote
Rares132. Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Incearca si tu in reinstall la windows poate merge. Sau incearca alt gta. Quote
Iliescu. Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Ce post hunteri 0b0, nu te supara, faci overlock in vreun fel sau altul la placa video?(ex: oc guru etc.) Quote
EidriiaN Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 Ce post hunteri 0b0, nu te supara, faci overlock in vreun fel sau altul la placa video?(ex: oc guru etc.) Nu fac overlock sau ceva la ea. Am observat ca atunci cand intru pe server nu face, la vro o ora sau doua incepe sa faca asa. Quote
Iliescu. Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Atunci, te sfatuiesc sa instalezi oc_guru si la gpu clock si memory clock sa le miscorezi putin, si dupa sa te joci sa vezi daca mai ai acele texturi negre. Quote
Recommended Posts