Jump to content

Cât oferă italienii de la AS Roma pentru fundaşul Vlad Chiricheş

Recommended Posts

Posted

5731150-mediafax-foto-george-filip.jpg?w

Reprezentanţii echipei de fotbal AS Roma au înaintat o ofertă de 6,5 milioane de euro celor de la Steaua pentru fundaşul, în vârstă de 23 de ani, Vlad Chiricheş, informează Agerpres.

Impresarul echipei Steaua, Ioan Becali, a confirmat faptul că s-a primit o ofertă de la o echipă italiană.

"Chiricheş este un băiat inteligent, care doreşte să joace în Spania, Anglia, Italia sau Germania. (...) Acum a primit o ofertă de 6,5 milioane euro de la o echipă italiană", a declarat Becali.

Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de Steaua în anul 2011 de la Pandurii Târgu Jiu.

Posted

Sper sa nu plece, eu cred ca e putin cat ofera AS Roma sau Milan, daca era Becali, nu-l lasa sub 15,000,000 de euro.

Posted (edited)

O sa-l ia ca o sa ofere o suma foarte mare de bani.Acea suma variaza pe la 8,000,000 euro.

Edited by uNboRn
Posted

@@Bodie tu realizezi ce vorbesti? Cum sa dea pe el 15 mil. de euro? E o suma ENORMA. Cand te gandesti ca Atletico Madrid l-a luat pe David Villa cu 5 mil si Chiriches sa plece pe 15 mil.. In fine, eu as vrea sa plece pentru atat ar face bine Stelei pe plan financiar dar pe plan sportiv...

Posted

@@Bodie tu realizezi ce vorbesti? Cum sa dea pe el 15 mil. de euro? E o suma ENORMA. Cand te gandesti ca Atletico Madrid l-a luat pe David Villa cu 5 mil si Chiriches sa plece pe 15 mil.. In fine, eu as vrea sa plece pentru atat ar face bine Stelei pe plan financiar dar pe plan sportiv...

Amice, villa are o varsta, nu mai era in forma ce l-a consacrat, uite-te la croati, la sarbi cum isi vand tinerele talente, 20.000.000 +, iar noi ii dam pe 5 milioane :| nu accepta cat ceri, nu-l dai.. faci echipa, castigi bani din ucl/el ... dar.. mna.. asa sunt romanii...

Posted

Pentru el un transfer in strainatate ar fi bun , asta asteapta orice jucator

Pentru Steaua ar fii o mare pierdere

parerea mea : Este cel mai bun fundas pe care romania l-a avut in ultimi 10 ani respect Chiriches

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp