IceCream Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 (edited) Nickname: IceCream[], Unii ma recunosc prin numele Pastila :). Serverul pe care joci: Blue. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Din cauza, plictiselii :). Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Prietenii care i-am facut. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru ca mi-am facut prieteni aici. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Pentru ca nu erau la fel. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sper ca o factiune. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Taxi, pentru ca imi place sa conduc :). Cati ani ai si unde locuiesti?: Prefer sa ramana personala, In Orasul Lupeni. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev. Ce alte jocuri joci?: Cs:go, cs 1.6 , cs source, Agar.io si multe altele. Ai altceva de adaugat?: Ii Salut pe cei care mi-au fost alaturi se simt ei. Ps: Daca vreti un avatar, Imi dati pm :). Edited April 21, 2016 by IceCream Quote
IceCream Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 (edited) Ms, Tuturor Bine ai revenit ! :P Ms Barosane. Welcome back! Ms,Mane. Edited April 21, 2016 by IceCream Quote
Recommended Posts