Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Majoritatea din poze l-am mai vazut si prin alte locuri, chiar si sematura ta este imprumutata, dar sa zicem, succes pe vitor.

Edited by John 47
Posted

Așa în mare, mai ai de lucrat la blur. Redimensionarea este ok, textul mai are nevoie de câteva retușuri. Per total, e destul de bine. Keep up! 

Plus ca pozele astea majoritatea l-am mai vazut si prin alte locuri, chiar si sematura ta este imprumutata, dar sa zicem.

Muțumesc că prima fraza mi-ai copiat-o din alt topic. Legat de poze, cu siguranță le-ai văzut și în alte părți, mai ales semnătura. Sunt un ripper, nai csf..

Posted

WCX73Kc.png

Fontul/fonturile de aici te rog!

Aicișa

Frumoase, bv.

Merci

Frumoase.

Ty

Bine lucrat.

Mulțumesc.

Posted

Te-ai pierdut?

Copile ți-am cerut fontul și mi l-ai dat așa că ți-am mulțumit.O să-l șterg comentariul dacă vrei ;)

Posted

Copile ți-am cerut fontul și mi l-ai dat așa că ți-am mulțumit.O să-l șterg comentariul dacă vrei ;)

(rlly) ?

Ai dreptate, am fost puțin cu capul în nori când am lăsat commul. Nu ai pentru ce, seară faină.

Posted

Ce fonturi ai folosit la lucrarea a doua ( Kedon ) și lucrarea a 3 a ( AlexanderKOV ) ?

Felix, respectiv 27th RPS.

Posted

Superbe ! Incearca si niste web design-uri.

O să încerc când o să am chef, că timp am destul. Mulțumesc de părere. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp