Abdcsac Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Salutare all! Am o problema foarte mare in legatura cu SA:MP , nici nu intru in samp si dupa 2 secunde imi da crash, l-am reinstalat de vre-o 6 ori, am sters si folderu din my documents si l-am reinstalat din nou, nu aveam nici-un mod, L-am facut si compatibil cu windows-ul [windows 10], am creat si un alt user ... si degeaba... ce mai trebuie sa mai fac ca sa mearga? Va rog ajutati-ma!! Quote
Madden.SS Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ai montat imaginea virtuala? Prin PowerIso sau Daemon tools. Quote
Abdcsac Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Ai montat imaginea virtuala? Prin PowerIso sau Daemon tools. adica? mai explicit te rog, eu il dezarhivez prin winrarr Quote
Messi. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Deci eu îți recomand să descarci de pe internet varianta .iso . Ce înseamnă .iso ? Înseamnă că aceasta te va ajuta să nu te mai complici să iei #####-uri de pe internet care să nu-ți ceară CD-KEY.Deci dacă vei monta această "imagine" prin Daemon Tools nu o să mai ai nevoie de ##### și implicit cred că duce la rezolvare problemei tale. Quote
Darryl Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Fi sigur ca ai sters modurile, si reinstaleaza-l. Quote
CrazyCreepxD Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Stiu eu ce sa faci, click dreapta pe samp, propietati, compatibitate, si dai run as windows 98/ME, la fel faci si cu gta_sa Succes. Quote
tase Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Incearca sa descarci din nou GTA-ul si sa bagi #####-ul bun. Daca nu merge, verifica rutarul de internet. Quote
Recommended Posts