Frcea Ionu Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick: Koldrecs Nume real: Fracea Ionut Varsta reala: 17 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Pentru ca imi place acest clan. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/v6TPscd Ce level detii?: 8. Ore jucate: 55 Unde locuiesti?: Sibiu Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 6-8 ore. Adresa de skype?: nz101ftw Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 5-6 ore. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Fracea Ionut cum am spus mai sus. Sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, imi plac provocarile si sa-mi fac in acelasi timp noi prieteni cu care sa ma distrez.Sunt ca oricare nu pot zice ca sunt mai destept mai frumos dar am si eu ca oricine dupa aceasta planeta cate o calitate in a face ceva. Sunt si eu destept, frumos, descurcaret in felul meu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Am fost The Rifa si am iesit din cauza co-leaderului. Alte precizari: Nu am. Quote
Fizzie11 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick: Koldrecs Nume real: Fracea Ionut Varsta reala: 17 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Pentru ca imi place acest clan. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/v6TPscd Ce level detii?: 8. Ore jucate: 55 Unde locuiesti?: Sibiu Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 6-8 ore. Adresa de skype?: nz101ftw Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 5-6 ore. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Fracea Ionut cum am spus mai sus. Sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, imi plac provocarile si sa-mi fac in acelasi timp noi prieteni cu care sa ma distrez.Sunt ca oricare nu pot zice ca sunt mai destept mai frumos dar am si eu ca oricine dupa aceasta planeta cate o calitate in a face ceva. Sunt si eu destept, frumos, descurcaret in felul meu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Am fost The Rifa si am iesit din cauza co-leaderului. Alte precizari: Nu am. Acceptat, te bag in conferinta clanului si o sa primesti invite in joc. Quote
BlueGamerFTW Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Nick: BlueGamerFTW Nume real: Fux Adrian Varsta reala: 14 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Doresc sa intru in clan pentru ca sunt activ, serios si pentru ca lucrez cu, colegii mei in echipa. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/iv4y7xh Ce level detii?: 5 Ore jucate: 13 ore jucate. Unde locuiesti?: Timisoara. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): aproximativ 4-5 ore pe zi. Adresa de skype?: Adri.Adi7 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 4-5 ore pe zi. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Adrian am 14 ani si sunt din Timisoara. Sunt un baiat respectuos,glumet si cu toate tiglele pe cap. Cand e vorba de caterinca sunt prezent, bineinteles in limita bunului simt. Imi place sa ma joc pe calculator(SA:MP) , si sa practic sport-ul extrem "PARKOUR". Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu-s intr-o factiune momentan. Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Edited April 28, 2016 by BlueGamerFTW Quote
Fizzie11 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick: BlueGamerFTW Nume real: Fux Adrian Varsta reala: 14 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Doresc sa intru in clan pentru ca sunt activ, serios si pentru ca lucrez cu, colegii mei in echipa. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/iv4y7xh Ce level detii?: 5 Ore jucate: 13 ore jucate. Unde locuiesti?: Timisoara. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): aproximativ 4-5 ore pe zi. Adresa de skype?: Adri.Adi7 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 4-5 ore pe zi. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Adrian am 14 ani si sunt din Timisoara. Sunt un baiat respectuos,glumet si cu toate tiglele pe cap. Cand e vorba de caterinca sunt prezent, bineinteles in limita bunului simt. Imi place sa ma joc pe calculator(SA:MP) , si sa practic sport-ul extrem "PARKOUR". Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu-s intr-o factiune momentan. Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Acceptat, o sa te adaug in conferinta clanului si vei primii invite in joc. Quote
MIRCEAADRIAN1234 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick:ShaNe. Nume real:Adrian. Varsta reala:14 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Deoarece am vazut ca au niste membrii foarte de gasca,se ajuta mereu la bine si la greu,si ca au simtul umorului si respectul in sange. Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/v8ZAE3n Ce level detii?:5. Ore jucate:31 Unde locuiesti?:Galati. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):6-7 ore. Adresa de skype?:ady.mircea2 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:6 ore. Descriere (minim 15 cuvinte):Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu fac parte din nicio factiune momentan. Alte precizari:Va multumesc pentru timpul pierdut citirii aplicatiei mele. Quote
BLINDMIND Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick: BlindMind Nume real: Epure Razvan Varsta reala: 14 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan cu membrii importanti, sociabili si cu spirit de echipa. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/XJRyTmw Ce level detii?: Detin level 7 Ore jucate: 22 Unde locuiesti?: Botosani Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-6 ore. Adresa de skype?: ee.razvan Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: Mereu. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat sociabil, prietenos si cu simtul umorului. Ofer respectul celor ce il merita si sunt deschis mereu la relatii noi de prietenie. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Momentan nu ma aflu in nici o factiune. Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat, o zi buna in continuare. Quote
Animalx31 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick:Animalx31 Nume real:Catalin Varsta reala:13 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Deoarece imi place numele clanului si cum este organizat Screen /statis (obligatoriu):http://imgur.com/gQ73f0d Ce level detii?:3 Ore jucate:7 Unde locuiesti?:Timisoara Cate ore petreci pe zi (fara slep/afk):1-3 Adresa de skype?:Animalx311 Cate ore pe zi poti fi activ pe skype?:Depinde Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Catalin,sunt un baiat de 13 ani,imi place sa joc SA:MP si sa joc fotball.Ma axez mai mult pe viata reala decat pe gaming si imi place sa mananc chipsuri Chio(gust de cascaval :) ) Esti intr-o factiune?Daca da,ce rank detii?:- Alte precizari:Salut serverul orange.bugged.ro si il salut si pe RiNTH! Quote
KingHQ Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 BlindMind - Acceptat, o sa te adaug in conferinta clanului si vei primii invite in joc. Animalx31 - Aplicatie respinsa. Revino cu o aplicatie cand o sa fii mai bine pregatit. *nivel/ore jucate* Quote
MaryusHD Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Nick: MaryusHD Nume real:Marius Varsta reala:19 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: pentru ca nu ma pot alatura altui clan si imi place acest clan foarte mult a mai fost si pe green intr-un clan aseamanator si stiu ca liderul si co-liderul sunt foarte de treaba Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/pCNqhAW Ce level detii?: 6 Ore jucate: 14 Unde locuiesti? Bucuresti Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5 cand am timp Adresa de skype?: marius.gamerpro1 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: pe skype cam nonstop si pe server 4-5 depinde de timpul liber Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Marius Am frumoasa varsta de 19 ani locuiesc in jud Bucuresti sunt un baiat de treaba cu capul pe umeri si la locul meu nu sunt cu scandaluri etc Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: momentan nu sunt in nico fctiune dar pe viitor o sa fiu astept sa fac level mai mare sa pot intra in national guard sau orice alt departament Alte precizari: sper sa fiu acceptat salutari liderului si co-liderului ! Edited April 28, 2016 by MaryusHD Quote
Ctlin Gavril Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nick:Nohap Nume real:Catalin Varsta reala:15 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Pentru ca este un clan pus la punct,imi place numele si cred ca playeri sunt de treaba. Screen /status (obligatoriu):http://i.imgur.com/M0JwcHJ.png?1 Ce level detii?:5 Ore jucate:17 Unde locuiesti?:Valea Ramnicului Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):3-4 Adresa de skype?:gavrilacatalin00 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:4-5 Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Gavrila Catalin am varsta de 15 ani si locuiesc in Valea Ramnicului.Sunt un baiat simplu care asculta Paraziti,bea Pepsi si joaca sa-mp si imi place sa socializez cu playeri/membrii clanului + ca imi place sa imi fac prieteni. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu,nu am rank Alte precizari:Multumesc pentru atentia acordata. Quote
MaxeR Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Nick: Cesar Nume real: Alberto. Varsta reala: 13. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Doresc sa intru in clanul Old Friends deoarece mi se pare un clan primitor si calduros. La prima vedere mi se pare un clan organizat si frumos. Screen /status (obligatoriu): http://i.imgur.com/P92YNLj.png Ce level detii?: Detin level 2, dar sper sa ma primitii chiar daca nu am 3, dar azi cred ca o sa fac si 3. Ore jucate: Momentan am 1.25, dar pana diseara fac cam 7-8 ore. Unde locuiesti?: In Ploiesti. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 5-6 ore. Adresa de skype?: alberto.dv29 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 3. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Alberto cum am mai precizat si mai sus, sunt un baiat prietenos, respectos, destept, tin la gluma foarte mult si am cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa mint sau sa ma cert cu cineva pentru ca am dreptate. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, dar ma gandesc sa ma duc. Alte precizari: Mulumesc. Edited April 29, 2016 by MaxeR Quote
Thelak Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Nick: Thelak Nume real: Florin Varsta reala: 16 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Deoarece am un mic canal de youtube si ar fi interesant sa filmez intr-un clan. Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/oVplURy Ce level detii?: 7 Ore jucate: 30.26 Unde locuiesti? Jud.Alba Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 1-2 ore Adresa de skype?: sabotajgames Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 2 ore Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat de treaba cu care te poti intelege.Imi plac jocurile pe calculator si muzica RAP Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu,nu sunt intr-o factiune. Alte precizari: Sper sa fiu acceptat in clan. Quote
KingHQ Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 MaryusHD - Vei fi adaugat in conferinta de pe skype, contacteaza-ma in game pentru invite Nohap - Vei fi adaugat in conferinta de pe skype, contacteaza-ma in game pentru invite Cesar - Respins, nu indeplinesti conditiile necesare. Thelak - Vei fi adaugat in conferinta de pe skype, contacteaza-ma in game pentru invite Quote
Stoian Robert Adrian Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Nick:RobyRobertoFCSB Nume real:Stoian Robert Varsta reala:13 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Vreau sa intru in clanul Old Friends pentru ca este un clan unit,are membri de treaba. Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/GDlaHIA Ce level detii?:Detin level 5 Ore jucate:20h Unde locuiesti?Cugir jud Alba Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Nu prea,dar uneori cate 1h Adresa de skype?:stoian.robert4 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:4h Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Stoian Robert,am 13 ani si sunt din Cugir jud Alba.Am simtul umorului,stiu de gluma,imi place sa imi fac prieteni,stiu ce inseamna respectul,seriozitate maxima si cam asta sunt eu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu nu sunt Alte precizari:Multumesc pentru atentia acordata Quote
GHzOuT Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Nick:RobyRobertoFCSB Nume real:Stoian Robert Varsta reala:13 De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Vreau sa intru in clanul Old Friends pentru ca este un clan unit,are membri de treaba. Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/GDlaHIA Ce level detii?:Detin level 5 Ore jucate:20h Unde locuiesti?Cugir jud Alba Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Nu prea,dar uneori cate 1h Adresa de skype?:stoian.robert4 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:4h Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Stoian Robert,am 13 ani si sunt din Cugir jud Alba.Am simtul umorului,stiu de gluma,imi place sa imi fac prieteni,stiu ce inseamna respectul,seriozitate maxima si cam asta sunt eu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu nu sunt Alte precizari:Multumesc pentru atentia acordata Respins, varsta minim 14 ani. Quote
Ady Troaca Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Nume real:Adi Varsta reala:16 ani De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Pentru ca o sa fie un clan unit din cate te cunosc. Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/rX7uheW Ce level detii?:7 Ore jucate:40 Unde locuiesti?Craiova Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):3-7 Adresa de skype?:ady.troaca Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:LA fel ca si pe samp. Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Ady sunt in Craiova in clasa 9 o fire foarte energica si plina de viata. Esti intr-o factiune? Da Quote
iliusa Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Nick: Hasky Nume real: Ilie Varsta reala: Am 14 ani. De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Pentru ca pe green bugged tot am fost in old Familly cu lider LARNACA. + ca in acest clan este RINHT, sunt mare fan. Screen /status (obligatoriu): http://orangepanel.bugged.ro/profile/Hasky >>>>>> intrati. Ce level detii?: Am level 3. Ore jucate: 5 ore jucate. Unde locuiesti? In Republica Moldova, orasul Chisinau, 500 metri de ILIe's vlogs :)) Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): Petrec 6-7 ore. Adresa de skype?: facebook:ilie.2002 Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: mereu. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Ajut oamenii la nevoie. In timpul liber joc doar SA;MP, pentru ca PC meu e de lemn :(. Respect pe cine ma respecta. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, dar cand fac leve; 5-6 intru in taxi si dau magie. Alte precizari: Bafta RINHT :)) Quote
NiCQLAE Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Scuzati-ma acum am vazut ca am fost acceptat. Edited May 9, 2016 by NiCQLAE Quote
TE00 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Nick: 3AMNume real: Teodor.Varsta reala: 16 ani.De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Caut un clan respectat și în care pot să îmi fac prieteni, și cred că Old Friends este potrivit.Screen /status: http://imgur.com/9sYbOZ6Ce level detii?: 3Ore jucate: 8.08 ore.Unde locuiesti?: In sectorul 5 al Bucureștiului.Cate ore petreci pe zi?: Între 1 și 6 ore.Adresa de skype?: sinkron.dtcCate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: Atât timp cât sunt ON pe server, dar nu am microfon pentru a vorbii.Descriere: Mă numesc Teodor, am 16 ani, locuiesc în București, îmi place să fac orice fel de mișcare(sport/alergare/joacă), sunt amabil, serios și înțelegător cu oamenii. Respect pe toată lumea din jurul meu până în punctul în care devin profitori.Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Deocamdată nu sunt.Alte precizari: Vă urez mult succes și vă salut cu drag. Quote
eemas Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nick: eemasNume real: Stefan.Varsta reala: 14 ani.De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Doresc sa ma alatur clanului vostru deoarece este un clan interesant, si cred ca o sa stau foarte mult timp in acest clan daca voi fii acceptat.Screen /status (obligatoriu): http://orangepanel.bugged.ro/profile/eemasCe level detii?: Detin level 7.Ore jucate: 61 oreUnde locuiesti?: Locuiesc in judetul Teleorman, respectiv Videle.Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): Aproximativ 3 ore.Adresa de skype?: Prefer sa o dau privat liderului.Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: Nu prea mai folosesc skype-ul.Descriere (minim 15 cuvinte): Salut. Ma numesc Stefan. Am varsta de 14 ani. Locuiesc in judetul Teleorman, orasul Videle. Sunt in clasa a 7-a. Imi place sa ma joc jocuri video. Timp de un an de zile am practicat fotbal, ceea ce a fost un "esec" pentru mine. Ador sa ies in timpul liber pe afara cu prietenii. Respect oamenii care ma respecta si ei pe mine. Nu imi place sa imi bat joc de cineva anume, atata timp cat el nu mi-a facut nimic mie. Cam atat este descrierea mea. Nu imi place sa ma descriu singur.Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt in nicio factiune.Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Quote
SniK. BuGGeD Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nick: .DaNNume real: Andrei Gabriel.Varsta reala: 15 ani.De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este bine organizat, unul foarte activ, cu membri seriosi si respectosi.Screen /status (obligatoriu): http://imgur.com/16TQU5BCe level detii?: 10.Ore jucate: 47 de ore.Unde locuiesti?: In orasul Iasi.Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 7 ore.Adresa de skype?: andrei.xtreme10Cate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: 9/10 ore.Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat, istet, muncitor, corect, serios si amuzant dar atunci când este caterinca nu lipseste un simtul umorului. Eu nu sunt un caracter gelos. Sunt capabil sa lucrez în echipa, dar uneori lucrez pe cont propriu. Am o gândire logica.Sunt calm în orice situatie, înainte de a lua o decizie importanta gândesc.Am cei 7 ani de acasa si doresc sa imi fac prieteni noi tot timpu. Am tot viitorul in fata si sunt cu capu pe umeri.Imi place sa ma joc Samp si am o experienta pe acest joc de 4 ani. Imi place sa duc toate lucrurile pe care le incep la bun sfarsit. Sunt un mic explorator de lucruri noi. Respect pe cine ma respecta, îmi place sa glumesc, bineînteles în limita bunului simt, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni. Îi respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamânt si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa cât as încerca, adica pun la suflet orice mizilic, nu uit nimic niciodata, tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa.Sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu câteva lucruri despre mine. O sa încep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Îmi plac lucrurile mici, dar cu o valoare de nedescris. Nu încerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi uneori ma supar foarte usor, iert usor, nu tin suparare mult timp. Pe final, vreau sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece in minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 1 an.Sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor. Sunt o fire energica, în continua cautare de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar când vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sa ies cu prietenii afara, sa ma plimb, sa fac orice fel de sport.Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, sper ca nu va voi dezamagi. Quote
Stringer. Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Nick:ArKoNoNNume real:Bistriceanu Denis AndreiVarsta reala:14De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Pentru ca au niste membrii superbii,un leader la clan extraordinar de tare si pentru ca este un clan unit.Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/cyee3XGCe level detii?:9Ore jucate:56Unde locuiesti?:Locuiesc in orasul Deta,judetul Timis.Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):4-6 oreAdresa de skype?:denis.bistriceanuCate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:8-9 ore.Descriere (minim 15 cuvinte):Am 14 ani,imi place sa ma joc jocuri cu prietenii foarte mult,ma joc samp de 4 ani,imi place sa ma joc fotball,vreau sa devin ca John Cena,imi place sa trag la sala si sa fac Kickbox.Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu sunt in nici o factiune.Alte precizari:Multumesc pentru timpul arcordat. Quote
PetriCucu Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Nick:Neptvne_Nume real:Cucu PetruVarsta reala:Am varsta de 14 ani.De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Imi doresc sa ma alatur clanului Old Friends deoarece vreau sa fac parte din un clan respectat , cu o influenta mare pe server si cu un lider foarte experimentat!Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/GqrKoSzCe level detii?:Detin level 3 dar promit ca in o saptamana voi face minim level 6.Ore jucate:5.59Unde locuiesti?: Locuiesc in orasul Medias!Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):3-4 oreAdresa de skype?:petricucuCate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:6Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Cucu Petru,am varsta de 14 ani. Sunt un baiat glumet,dar acord si seriozitate lucrurilor in functie de caz! Ma acomodez foarte repede intr-un grup si din aceasta cauza as mai vrea sa fac parte din clan. Locuiesc in orasul Medias,si sunt pe clasa a-9-a!Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu sunt in nici o factiune.Alte precizari:Multumesc ca ti-ai irosit timpul citind aplicatia mea. Sper sa imi acorzi o sansa! Quote
Leo NC Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 nick : xSensitive nume real : Leo varsta reala : 14 ani dece doresti sa te alaturi clanului nostr ? : pai.... am vazut ca membrii clanului sunt de treaba , si vreau sa stau intr-un grup unit screen/status (obligatoriu) : show me ce level detii? : 3 ore jucate? : 27 unde locuiesti: Bucuresti cate ore petreci pe zi? : 4-5 asa adresa de skype ; leoandrei1632002 cate ore petreci pe skype: ori cate descriere (minim 15 cuvinte) : numele meu este leo< sunt din Bucuresti. cu bun simt . respectuos . inteligent . ma integrez bine intr-un grup sunt foarte sociabil. de felul meu sunt un baiat foarte serios si nu imi bat joc de ceea ce fac. imi place sa descopar lucruri noi esti intr-o factiune? ; nu Quote
K3JoL Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) Nick:K3JoLNume real:RaduVarsta reala:14De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?:Vr sa imi fac prieteni noi si pentru ca este un clan unit!Screen /status (obligatoriu):http://imgur.com/gallery/F5c4GCe level detii?:5Ore jucate:16Unde locuiesti?:In PascaniCate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Vreo 5/6Adresa de skype?:Vr DucuRaducuCate ore pe zi poti fi activ si pe skype?:3Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Radu,am 14 ani,sunt din orasul Pascani judetul Iasi.Rezolv problemele legate a celor din jur,si sunt serios!Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:-Alte precizari:Multumesc pentru atentie! Edited August 21, 2016 by K3JoL Quote
Recommended Posts