Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

O gluma facuta de un om prost la care rad alti oameni prosti, nimic special.

Edited by iPc
Posted

Haha , blrrrr ce misto e . Cica daca nu-ti convine nu citi ! Omul intra sa citeasca forumul si vede un c**** . Spune ca e c**** , si gata e frustrat ! Hai cu in juratura !

Posted

Are dreptate admiral nu am vazut nicaieri scris ca astept parerile voastre. Si eu faceam asa dadeam sms-uri ca vino acolo vino acolo si dupa imi faceau inapoi :)) cand nu ma asteptam ca uitam nick-urile e de fun ce naiba in viata reala nu se dau tepe ? bine ca se rezuma la doar gaz consumat. Deci in concluzie nu sunt acceptate comentariile puerile.

Posted

Hai sa ne dezvoltam imaginatia la tepe , prostii , si mai frumos la injuraturi ca acolo nici nu gaz consumat nu se lasa !

"nu am vazut nicaieri scris ca astept parerile voastre." Deci va anunt pe toti , daca nu vedeti ca asteapta sa nu va spuneti parerea , ca e proprietate privata !

Posted

Are dreptate admiral nu am vazut nicaieri scris ca astept parerile voastre. Si eu faceam asa dadeam sms-uri ca vino acolo vino acolo si dupa imi faceau inapoi :)) cand nu ma asteptam ca uitam nick-urile e de fun ce naiba in viata reala nu se dau tepe ? bine ca se rezuma la doar gaz consumat. Deci in concluzie nu sunt acceptate comentariile puerile.

Un om intelept , bravo ! :D

Posted (edited)

" Si eu faceam asa dadeam sms-uri ca vino acolo vino acolo si dupa imi faceau inapoi     ce naiba in viata reala nu se dau tepe "

AdmiraL  "Un om intelept , bravo ! :D"

Server-ul e plin de intelepti !

Edited by CosminESV
Posted

mai vorbesti mult singur ? nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ? 

jalnic..

Faptul ca esti speriat ca aia din avatar de mintea ta si vezi ca eu vorbesc singur dar nu poti sa te abtii sa nu ma bagi in seama , cum e ?

Posted

Gluma foarte proasta parerea mea....

Eu am patit ceva de genu cu fUcKsHoUt_01 ... a spus ca imi cumpara un Sparrow dar nu are bani, asa ca ma implorat sa il pastrez pt saptamana viitoare... am mers odata pe incredere si i l-am pastrat, am avut oferte peste oferte si nu l-am dat... am fost baiat bun.

Venise ziua cea mare, sa dau sparrow... apoi el imi spune ca nu are bani.

GLUME DE SANTIER!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp