Jump to content

Paste fericit! - Giftbox 29.04.2016 - 3.05.2016

Recommended Posts

Posted

Rezolvati problema cu hostu'

Dupa activati giftbox.

Nu depinde de noi, ci de cei de la host.

O sa fie reducere la cumpararea de puncte premium?

Daca erau reduceri se anunta in acest topic.

Vor fii reduceri la PP de Pasti ?! Vad ca aici nu scrie nimic si as vrea sa-mi cumpar cont premium pe orange acum, dar daca sunt reduceri de Pasti astept pana atunci.

Daca erau reduceri se anunta in acest topic.

Posted

Frumos, dar ai putea scoate licentele de la Giftbox. Pe langa ca se face greu raportul in School Instructors pe blue, o sa fie dezastru cu licentele pentru 500 de ore. Ne batem 100 de instructori pe cateva licente, iar altii au cate 2.000 de ore sau chiar mai multe la fiecare licenta in parte. Am facut si o sugestie pentru server, sper sa fie luata in seama.

Posted

Ar fi destul de ok sa se adauge ca si Pastele trecut, Craciunul trecut 50% + PP, deoarece eu, personal, ma asteptam la asa ceva si am investit o suma in doua Paysafe-uri, special pentru a prinde... vad ca multi isi doresc, nu stiu, eu zic ca ar fi ok, mai ales ca ar fi vanzari.

Posted

Schimbare gratuita hidden

Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit in perioada in care giftbox-ul este activat (daca are deja hidden pe masina). Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit. Playerii ce nu au hidden pe masina nu vor putea pune hidden pe masina gratuit.Event-uri organizate de staff

Hiddenul va putea fi schimbat incepand cu data de 29.04.2016 sau abia după ora 20:00, când va fi activ giftbox-ul?
Posted

Ore si level minim pt a da /getgift?

Minim 10 ore jucate pentru a da /getgift.

Hiddenul va putea fi schimbat incepand cu data de 29.04.2016 sau abia după ora 20:00, când va fi activ giftbox-ul?

Hidden-ul se va putea schimba dupa ce se activează giftbox.

Posted

Ore si level minim pt a da /getgift?

Poți avea orice level, dar trebuie să ai minim 10 ore jucate pe serverul pe care dai /getgift

Posted (edited)

Odata cu aceasta "promotie" daca ii pot spune asa, vei baga si reducere la punctele premium? Ar fii mai ok asa, ca voiam sa iau un Paysafe de 25 de lei si am asteptat pana acum cu gandul ca bagi si reducere la punctele premium...

Edited by Kiazim
Posted (edited)

mda e cv e cv imi plake giftbox va f** in cur da da

Edited by Riddoo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp