Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema de vre-o 2-3 saptamani. Mi se bloca cand dadeam jocul in bara, asa ca am ales sa reinstalez pc. Dupa ce l-am reinstalat a mers o zi si a doua zi mergea foarte rau se bloca samp, windows tot, daca intram pe fb sau youtube sa bloca nu puteam face nimic pe el. Prima data l-am instalat de pe stic. Am zis sa-l instalez de pe CD poate merge mai bine. Exact aceeasi problema. Nu stiu ce sa-i mai fac mi se blocheaza intr-una cand scriu nu vad scrisu imi apare dupa vreau sa va spun ca am windows7, daca pun xp sau 7 si sterg tot din pc imi va merge bine?

Componente PC : Processor: AMD Sempron 140 Processor 2.70GHz

RAM: 2.00 GB

32-bit Operating System.

astept pareri.

Posted

Am o problema de vre-o 2-3 saptamani. Mi se bloca cand dadeam jocul in bara, asa ca am ales sa reinstalez pc. Dupa ce l-am reinstalat a mers o zi si a doua zi mergea foarte rau se bloca samp, windows tot, daca intram pe fb sau youtube sa bloca nu puteam face nimic pe el. Prima data l-am instalat de pe stic. Am zis sa-l instalez de pe CD poate merge mai bine. Exact aceeasi problema. Nu stiu ce sa-i mai fac mi se blocheaza intr-una cand scriu nu vad scrisu imi apare dupa vreau sa va spun ca am windows7, daca pun xp sau 7 si sterg tot din pc imi va merge bine?

Componente PC : Processor: AMD Sempron 140 Processor 2.70GHz

RAM: 2.00 GB

32-bit Operating System.

astept pareri.

Deschide-l si verifica daca e pus cooler-ul si toti ramii pus corespunzator.

Posted

Nu prea ca are vreo treaba asta nu am patit niciodata asa. Ce treaba sa aiba coolerul.

Are treaba, ca se incalzeste si risti sa se si inchida. Daca se incalzeste, nu mai merge atat de bine, iti zic din propria experienta.

Posted

Îi ceri prea multe, e totuşi un sigle core destul de vechi. Când intri pe Facebook să te uiţi cât de folosit e procesorul, mai mult ca sigur sub 100% nu scade, la fel şi pe Youtube. O altă problemă ar putea fi Windows-ul piratat.