Sova. Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Bun, dupa cum spune titlul am urmatoarele probleme: 1. La server nu ma pot conecta, totusi el este ON, iar pe el sunt 900+ de playeri ( )Pe scurt, nu imi arata casuta de dialog pentru a introduce parola, iar asta nu cred ca s-a intamplat doar mie. 2. Pe forum imi merge greu, si nu imi apare casuta de editare a textului ( http://i.imgur.com/0pIM5YH.png ), iar aici sper sa nu fiu singurul care pateste asa. De ce si cand se va rezolva aceasta problema? Quote
.dopex Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Si mie mi se intampla... nu ma pot conecta la server. Azi-noapte la ora 00:30 mi-a mers, iar acum dimineata nu mai merge. Cand se va rezolva ?? Quote
Mobiu Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Aceeasi situtaie o am si eu, probabil e de la HOST. Quote
HammondBukhamseen Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Terminati-va cu topicurile de genul. Daca cautati in topicurile precedente o sa gasiti raspunsul la aceste intrebari. Quote
Recommended Posts