Jump to content

Recommended Posts

Posted

E nasoleală cu IPhone că trebuie să descrci tot felu de programe să-ți pui muzică, să te chinui cu ele sau să le cumperi.Cu Samsung Galaxy imediat ai băgat cablu de date și bagi toată muzica care o ai în PC și aia e.

Posted

Da, mare dreptate.

E nasoleală cu IPhone că trebuie să descrci tot felu de programe să-ți pui muzică, să te chinui cu ele sau să le cumperi.Cu Samsung Galaxy imediat ai băgat cablu de date și bagi toată muzica care o ai în PC și aia e.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Parerile sunt impartite, vorbim despre un model de top care are vanzari f bune. Parerile sunt pur si simplu subiective cand vorba de iphone, samsung, etc.

Posted

Iphone 6 e ok, voi astia care spun ca e greu cu muzica, nu e greu, le tragi i iTunes si asta-i tot, Iphone si in general Apple e cu mult peste Samsung, simti calitatea.

Posted

Eu unul am un s7 black , aş vrea să fac schimb cu un s7 edge gold / black sau iphone 6s plus (motivul este că vreau ceva puţin mai mare),îmi place foarte mult iphone,deoarece mi se pare ceva simplu , părerea mea este să-l păstrezi sau să mai dai o diferenţă de bani şi să-l dai la schimb cu un iphone 6s plus space gray ( clasica şi frumoasă culoarea )

• 5 weeks later...
Posted

Nu e adevarata afirmatia "Samsung e mai bun ca iPhone" (sau invers) si va voi spune si de ce. Fiecare om are preferintele sale. Sunt telefoane foarte diferite in primul rand, privind sistemul de operare. Mie unul imi plac mai mult produsele Apple, insa asta nu inseamna ca nu agreez produsele Samsung. Sa va dau un exemplu amuzant...am Smart TV de la Samsung si telefon de la Apple, si isi fac ambele treaba foarte bine. Controlez Smart TV-ul Samsung cu un produs Apple :)). Deci prin urmare, ambele companii fabrica produse de top, totul depinde de preferintele utilizatorului. 

Posted

iPhone este putin mai dificil pana te obisbuiesti cu el, sincer sa fiu, eu as recomanda tuturor Samsung pentru simplitatea si usurinta sistemului de operare si a functiilor noi aparute, fac referire la s7, s7 edge.