Ang EL Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 cand dau connect nu se intampla nimic. https://www.youtube.com/watch?v=0ZwJMxXjKbo Help dau +1 Quote
iulian1307 Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Intra in documents unde ai si ss-urile si sterge "GTA_SA.SET" sau ceva de genu. Quote
Ang EL Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 am sters si imi zice cannot find 800x600 resolution :-w UPPPPPPPPPPPPPPPPPPp Quote
iulian1307 Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Incearca click dreapta pe gta_sa.exe, compatibility si bifezi -Run in 640x480 Screen rezolution Quote
Ang EL Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Incearca click dreapta pe gta_sa.exe, compatibility si bifezi -Run in 640x480 Screen rezolution tot nu merge, tot aia cu 800x600 spune. Quote
Ovydiu Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Incearcă să reinstalezi Gta San Andreas cu programul '' Revo Uninstaller Pro '' ca să ștergi si gta3.img. Dacă nu functionează nici așa iti recomand sa iti reinstalezi windows. Quote
Ang EL Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Încearcă reinstall, plm. Incearcă să reinstalezi Gta San Andreas cu programul '' Revo Uninstaller Pro '' ca să ștergi si gta3.img. Dacă nu functionează nici așa iti recomand sa iti reinstalezi windows. am incercat, dar nu cu programul ala, o sa incerc, mai vreau rezolvari pls :-w Quote
Mont3Kill2 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 incearca sa dai un simplu rr la PC. Probabil ai dat de 2 ori connectare si ai luat crash + un rr la net / router. PS: Daca nu iti merge, reinstaleaza gta'ul si sa'mp'ul normal. Quote
Jaskier Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Click dreapte pe samp.exe -> Proprietati -> Compatibilitate si faci asta: http://imgur.com/sefQD5Y Quote
LuciaN.Corleone Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Sterge documentul gta san andreas user files din documents ca si eu am avut aceiasi problema. Quote
Ang EL Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 incearca sa dai un simplu rr la PC. Probabil ai dat de 2 ori connectare si ai luat crash + un rr la net / router. PS: Daca nu iti merge, reinstaleaza gta'ul si sa'mp'ul normal. nu a mers. sterge gta san andreas user files (documents) nu a mers. Click dreapte pe samp.exe -> Proprietati -> Compatibilitate si faci asta: http://imgur.com/sefQD5Y nu a mers Sterge documentul gta san andreas user files din documents ca si eu am avut aceiasi problema nu a mers Quote
iulian1307 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Daca nu ti merge nimic de mai sus, pune alt Windows. SA:MP are probleme cu Windows 8.1 Quote
Trebor. Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Am avut si eu o ora windows 8 si exact aceeasi problema am avut-o. Degeaba setam compatibilitatea pe oricare alt windows, tot nu mergea. Reinstaleaza 7 Quote
Ang EL Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Daca nu ti merge nimic de mai sus, pune alt Windows. SA:MP are probleme cu Windows 8.1 ciudat pana la 19:40 nu am avut nici o problema, am dat un restart la pc si poc, nu a mai mers. :-w fix la war-uri. Am avut si eu o ora windows 8 si exact aceeasi problema am avut-o. Degeaba setam compatibilitatea pe oricare alt windows, tot nu mergea. Reinstaleaza 7 am sa-ti urmez sfatul. Quote
Brent. Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Redenumeste folderul in care ai jocul (nu conteaza in ce), apoi incearca sa intri. Quote
Roelly Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Dă click dreapta pe task bar(bara de jos) alege task manager, cauta gta_sa.exe, da-i end task și dă-i iar conectare, îți va merge, așa mai pățesc și eu uneori. Quote
Recommended Posts