Eswien Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Salutare BuGGed! Am nevoie de părerea voastră pentru un laptop , vreau să fac o alegere bună, să stiu ce produs să cumpăr, nu după să cumpăr un laptop rău, si să mai vag banii in el încă de 2 ori cât pretul lui , asa că vreau părerea voastră. Dacă credeți că este un laptop mai bun ca cel care vi-l arăt, astept link-ul vostru si părerea. Țin să menționez, că vreau sa îmi spuneți, ce jocuri ar merge pe el , si dacă ar merge SAMP-UL fără lag si chestii de astea, ori CS:GO , dacă pot lăsa setările pe Medium. Astept parerile voastre oricare ar fii astea. http://m.emag.ro/laptop-acer-aspire-es1-411-p7b1-cu-procesor-intelr-pentiumr-quad-coretm-n3540-2-16ghz-14-2gb-500gb-intelr-hd-graphics-microsoft-windows-8-1-bing-black-nx-mruex-008/pd/D6YNSMBBM/#refurbished Quote
J.Darius.xD Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Eu zic sa-ti faci unul pe piese, da va merge CS go si samp, CS go cu setari low. Quote
Eswien Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Eu zic sa-ti faci unul pe piese, da va merge CS go si samp, CS go cu setari low. M-am gândit si la varianta asta ,dar tot acolo mă scoate cu prețul, si plus de asta PC-ul nu il pot lua cu mine dacă plec undeva , si e mai nasol. Quote
Freaky Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 (edited) Ce buget ai mai exact? Slabe şanse să ducă cel din link-ul pus de tine CS GO pe medium, nici pe low nu va merge fără drop-uri. Edited May 6, 2016 by Freaky Quote
Eswien Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Ce buget ai mai exact? Slabe şanse să ducă cel din link-ul pus de tine CS GO pe medium, nici pe low nu va merge fără drop-uri. 13 milioane. Quote
Tibi Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Nu ai cum sa joci CS:GO pe ala, daca vrei sa ai sanse la CS:GO trebuie sa iei laptop cu placa video dedicata. Pe asta sunt niste sanse pentru ca are placa video dedicata, dar nu sunt sanse garantate ca o sa mearga bine: http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i3-4005u-1-70ghz-haswelltm-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-nvidiar-geforcer-920m-2gb-free-dos-black-x540lj-xx001d/pd/DN6VK3BBM/ Mai bun de atat nu prea gasesti. Vezi ca sunt si la resigilate cu 1.259 lei Quote
Freaky Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 O să meargă bine CS:GO pe laptopu' ăla, eu joc pe aceeaşi placă video GTA V cu toate setările pe High şi rezoluţie 1366x768, cu mici drop-uri pentru că am doar 4gb ram. Quote
LeonidasBOMBARDIERU Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nu stiu ce sa zic, raman la parerea lui Tibi, nu prea ai cum sa joci CS:GO pe astfel de laptop. Quote
Eswien Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 (edited) Nu ai cum sa joci CS:GO pe ala, daca vrei sa ai sanse la CS:GO trebuie sa iei laptop cu placa video dedicata. Pe asta sunt niste sanse pentru ca are placa video dedicata, dar nu sunt sanse garantate ca o sa mearga bine: http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i3-4005u-1-70ghz-haswelltm-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-nvidiar-geforcer-920m-2gb-free-dos-black-x540lj-xx001d/pd/DN6VK3BBM/ Mai bun de atat nu prea gasesti. Vezi ca sunt si la resigilate cu 1.259 lei Multumesc mult de parere ,Tibi. O să meargă bine CS:GO pe laptopu' ăla, eu joc pe aceeaşi placă video GTA V cu toate setările pe High şi rezoluţie 1366x768, cu mici drop-uri pentru că am doar 4gb ram. Pe care laptop ,care l-am postat eu ,sau care l-a postat Tibi? Nu stiu ce sa zic, raman la parerea lui Tibi, nu prea ai cum sa joci CS:GO pe astfel de laptop. O sa ma mai gandesc. Edited May 11, 2016 by Eswien Quote
Freaky Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 @Eswien - Am zis că joc pe aceeaşi placă video, nu pe acelaşi laptop. Şi da, de cel postat de Tibi ziceam. Quote
zScorpion Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Fratele meu daca vreti sa iti iei ceva i-ati un ASUS cu i3 nu conteaza ghz. mai bine iei laptopu lu Tibi recomand. Sau daca nu ia un ASUS bun cu placa buna. ia asus ca tine mult parerea mea, eu am laptop de 3 ani.. slab rau la performante dar cu placa 720M geforce si uite si acum ma joc pe el.. ce a patit el numa el stie.. lovituri etc.. recomand: ASUS. Quote
Freaky Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Dacă eşti fanboy nu câştigi nimic. Când mi-am cumpărat laptop-ul aşa ziceam şi eu: „ASUS! ASUS! Monument de fiabilitate! Clar ASUS iau!” şi uite că am prins un Lenovo Ideapad 100-15ibd cu i5 şi GT920m la un preţ bun şi l-am luat. După 6 luni nu are nici cea mai mică problemă, nu se încălzeşte şi majoritatea timpului îl ţin pe genunchi, pe canapea sau pe pat, doar când fac ceva la care am nevoie de mişcări rapide de mouse îl mai pun pe birou. Orientează-te după nevoi, nu că zice unu' şi altu' că un brand e bun sau nu. În mare parte, toate-s cam la fel, fiecare cu plusuri şi minusuri. Sunt şi laptopuri Asus care au probleme, cum sunt şi Lenovo-uri cu probleme sau Acer-uri, Dell-uri etc, chiar dacă diferă cifrele, unele se strică într-un procent mai mare, altele într-un procent mai mic, dar nimic de speriat. Chiar dacă Acer avea o reputaţie de laptopuri foarte slabe pe partea de fiabilitate, seriei E5 nu prea ai ce-i reproşa pe partea de fiabilitate. Alege-ţi un laptop, nu un brand. Quote
Mack. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nu ai cum sa joci CS:GO pe ala, daca vrei sa ai sanse la CS:GO trebuie sa iei laptop cu placa video dedicata. Pe asta sunt niste sanse pentru ca are placa video dedicata, dar nu sunt sanse garantate ca o sa mearga bine: http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i3-4005u-1-70ghz-haswelltm-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-nvidiar-geforcer-920m-2gb-free-dos-black-x540lj-xx001d/pd/DN6VK3BBM/ Mai bun de atat nu prea gasesti. Vezi ca sunt si la resigilate cu 1.259 lei Acest i3, iti va duce cel putin CS:GO pe low fara dropuri, si samp cu 100 fps. Quote
Twig Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) Acest i3, iti va duce cel putin CS:GO pe low fara dropuri, si samp cu 100 fps. Mack, i3-ul nu iti ridica/scade fps-urile. Daca ai i3 e bine, dar daca ai i3 si o placa foarte slaba e rau. Eu unul am un PC mai slab cu un i3 si un GTX 650, 4 gb si pe el imi merge SA:MP-ul in 400 fps-uri si CS:GO-ul pe low in 130-170 fps-uri. Eu zic ca CS:GO-ul nu se joaca pe high deoarece te incurca la 'aim'. Pe high am 100 fps-uri fara lag dar se vede luminos. Iti sugerez sa-ti iei laptopul pe care ti l-a propus tibi sau sa mai cauti ceva cu o placa puternica. Pe leptopul asta am 101 fps-uri in SA:MP si are vreo 5 ani, dar am dat mult pe el ca erau scumpe atunci. http://imgur.com/a/kWoZk Acest i3, iti va duce cel putin CS:GO pe low fara dropuri, si samp cu 100 fps. Mack, i3-ul nu iti ridica/scade fps-urile. Daca ai i3 e bine, dar daca ai i3 si o placa foarte slaba e rau. Eu unul am un PC mai slab cu un i3 si un GTX 650, 4 gb si pe el imi merge SA:MP-ul in 400 fps-uri si CS:GO-ul pe low in 130-170 fps-uri. Eu zic ca CS:GO-ul nu se joaca pe high deoarece te incurca la 'aim'. Pe high am 100 fps-uri fara lag dar se vede luminos. Iti sugerez sa-ti iei laptopul pe care ti l-a propus tibi sau sa mai cauti ceva cu o placa puternica. Pe leptopul asta am 101 fps-uri in SA:MP si are vreo 5 ani, dar am dat mult pe el ca erau scumpe atunci. http://imgur.com/a/kWoZk Edited May 14, 2016 by Twig Quote
LoyaLL Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nu ai cum sa joci CS:GO pe ala, daca vrei sa ai sanse la CS:GO trebuie sa iei laptop cu placa video dedicata. Quote
CataliN[.] Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nu merge cs go pe el, cu bugetul ala iti iei un laptop mai bun la mana a 2. Quote
Eswien Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 (edited) Mai astept păreri, sau link-uri cu niste laptopuri bune Edited June 7, 2016 by Eswien Quote
Miri Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Alege macar un i3, are si placa video integrata de calitate pe care cel mai probabil poti rula csgo in low-mediu si samp fara probleme. Quote
Recommended Posts