Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Am si eu o problema cu panelul apare totul alb, desi am facut totul bine, si fara panel nu pot urca gm-ul pe host, cine ma poate ajuta add pe skype: yamato yammy.

Posted

Ba de ce cand intru pe server zice ca deja m-am inregistrat am bagat baza te date si tot nu merge, pe alta baza de date a mers dar pe asta nu merge pls help

Posted (edited)

C:\Users\Ionut\Desktop\Jocuri #Alex\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(15511) : warning 202: number of arguments does not match definition

Ce pot sa-i fac?

Edited by AIexxx
Posted

C:\Users\Ionut\Desktop\Jocuri #Alex\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(15511) : warning 202: number of arguments does not match definition

Ce pot sa-i fac?

da-mi linia 15511

• 2 weeks later...
Posted

Am si eu o intrebare, vreau sa connectez baza de date la host, cum fac asta, ce modific de aici? SQL = mysql_connect("s4uriK","s4uriK","s4uriK","s4uriK"); , precizez inca o data ca vrreau sa conectez la mysql la host nu la local.

Posted

Am si eu o intrebare, vreau sa connectez baza de date la host, cum fac asta, ce modific de aici? SQL = mysql_connect("s4uriK","s4uriK","s4uriK","s4uriK"); , precizez inca o data ca vrreau sa conectez la mysql la host nu la local.

SQL = mysql_connect("ip/hostname","user","name db","password");

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp