JosepeSRT Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Nice , imi poti da si mie o poza cu skin lider s.i pentru o chestia deaia cu Member of . pm. Quote
Coso Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Cred că te-ai apucat de curând, pentru început sunt bune, încearcă să descarci mai multe font-uri ... ai la categoria Design în 'Discutii generale' un topic cu font-uri, baftă. Quote
JosepeSRT Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Cred că te-ai apucat de curând, pentru început sunt bune, încearcă să descarci mai multe font-uri ... ai la categoria Design în 'Discutii generale' un topic cu font-uri, baftă. multumesc frumos. Quote
Settrex. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Mai lucreaza ! Uita-te la tutoriale de redimensionare,blur cat si text ! Quote
JosepeSRT Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Mai lucreaza ! Uita-te la tutoriale de redimensionare,blur cat si text ! multumesc, o sa ma uit. Quote
JaSSeM BIGMEN Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Salut, nu vreau sa fiu rautacios, dar o sa-mi expun parerea. Sunt slabe rau, sa incep cu inceputul. 1.Stroke pe next, NICIODATA. 2.Redimensionezi tinand SHIFT + ALT si tragi de colturi. 3.Blurul, hmm, cam simplut, fa-ti propriul blur. 4.Avatarele duc lipsa de filtre, joaca-te cu filtrele pana iti place ce vezi. 5.TUTORIALE MULTEEEEEEE. Nu vreau sa tii ura pe mine acum, dar am dat doar niste sfaturi, bafta. Quote
JosepeSRT Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Salut, nu vreau sa fiu rautacios, dar o sa-mi expun parerea. Sunt slabe rau, sa incep cu inceputul. 1.Stroke pe next, NICIODATA. 2.Redimensionezi tinand SHIFT + ALT si tragi de colturi. 3.Blurul, hmm, cam simplut, fa-ti propriul blur. 4.Avatarele duc lipsa de filtre, joaca-te cu filtrele pana iti place ce vezi. 5.TUTORIALE MULTEEEEEEE. Nu vreau sa tii ura pe mine acum, dar am dat doar niste sfaturi, bafta. iti multumesc pentru sfaturile acordate, inca sunt incepator si nu stiu atatea lucruri. Quote
JosepeSRT Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 (edited) Se lucreaza. Update: adaugat fifa Update #2: adaugat Gta 5. Counter Strike Global Offensive League Of Legends Overwatch Asassin Creed Call of duty Fifa GTA V Edited May 17, 2016 by AIM.Josepe 3 Quote
JosepeSRT Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Faine. multumesc, Frumoase, gg nab mersi Prea mult blur. Baga si tu un sharpen ceva o sa incerc sa nu mai pun atata blur Quote
CoBaLT Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Blur-ul nu foarte frumos, iti sugerez sa te uiti la niste tutoriale e foarte usor font-ul te rog? Quote
JosepeSRT Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Blur-ul nu foarte frumos, iti sugerez sa te uiti la niste tutoriale e foarte usor font-ul te rog? 5x5, mersi de sfat. Quote
JosepeSRT Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 UPDATE-> SERIALE:The Walking dead Prison break in curand Game of thrones in curand Gotham in curand Quote
Edi Andrei Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Textu nu se potriveste + incearca sa lucrezi pe poze colorate nu alb negru .. Quote
JosepeSRT Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Textu nu se potriveste + incearca sa lucrezi pe poze colorate nu alb negru .. era o cerere, nu prea ma pricep la text pe lucrari alb negru. Quote
H o f f n e r Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Nu sunt un expert in PS, dar ai putine probleme in legatura cu blur-ul. Se lucreaza. Update: adaugat fifa Update #2: adaugat Gta 5. Counter Strike Global Offensive League Of Legends Overwatch Asassin Creed Call of duty Fifa GTA V Quote
Recommended Posts