Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna Dimineata BuGGeD Astazi o sa va arat o tinta facuta de StuDenT dar pe parcurs niste packuri folosite de mine.

Aici aveti un videoclip. P.S:Habar nu am de ce se vede asa

Video:https://www.youtube.com/watch?v=wDPBo6aYeT4&feature=youtu.be

Tinta:http://www.girlshare.ro/35114310

Nu ma intereseaza foarte mult +1 (daca da-ti +1 inseamna ca un fel de respect pentru mine)

P.S Respecta si vei fi respectat.

Edited by DANIKOV
  • Upvote 4
Posted

nu e creata de student, e creata de Krakov =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Seamana cu a lui StuDenT imi pare rau in cazu tau scz. dar nu am ghicit de cine e facuta.

gg

Multumesc.

Frumoasa, gg!

Mersii.

slab, te filmezi cand ratezi, vai

Bine ca esti tu bun hai pe green sa vedem daca mai ratez video a fost facut pentru a arata titna atata tot.

E frumoasă, dar tragi slăbuț..gg oricum.

Multumesc, momentan dupa 90 de zile banat :))) trag si eu cumsecade am fost banat pe blue nu pe green.

Posted

Seamana cu a lui StuDenT imi pare rau in cazu tau scz. dar nu am ghicit de cine e facuta.

cum sa semene cu a lui student cand student nu a facut vreo tinta? =))))))))))))))))))) esti pe gaz rau

Posted

ma refer asemanatoare cu asta ba, vezi ca una e albastra si una rosie, seamana intre ele?

Te contrazici singur Toma, nu am nimic cu tine dar mai bine te duci si bagi putin paint. A aratat o tinta, bun a gresit de cine e facuta dar nu trebuie sa ii dai cu parul in cap.

Posted

Te contrazici singur Toma, nu am nimic cu tine dar mai bine te duci si bagi putin paint. A aratat o tinta, bun a gresit de cine e facuta dar nu trebuie sa ii dai cu parul in cap.

nu tipa la mine ca ma sperii

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp