kZk. Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Salutare buGGed, Sunt kZk. si in acest tutorial am sa va explic cum dati un transfer unui player peste 100.000$. Daca ve-ti urma pasii urmatori ve-ti stii cum sa dati un transfer peste 100.000$. 1.Trebuie sa mergeti la o Banca(Los Santos sau Las Venturas; Poze: Banca LS: ;Banca LV: ) 2.Trebuie sa aveti suma care o transferati in cont. Daca nu o aveti o puteti adauga cu comanda [/deposit], si player-ul sa fie ON. 3.Dupa ce aveti suma de bani in cont, folositi comanda [/transfer id/nume suma], si o sa va intrebe daca vreti sa ii dati sau nu, dumneavoastra ve-ti da YES, ca in poza urmatoare: 4. A-ti facut transfer-ul si va anunta serverul ca a-ti facut un transfer si cat a-ti transferat, cui si ce suma mai aveti in contul bancar, ca in poza urmatoare: 5.Daca nu ai level 3 nu se poate face transfer. Acest tutorial a fost realizat 100% de kZk. Multumesc designer-ului meu personal: uNboRn Daca credeti ca am fost de folos dati un +1.Multumesc! Edited July 14, 2013 by kZk. 4
John. Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 OFF : Sunt celebru si bogat , mwahahah =)) ON: +1 , bun tutorial pentru incepatori
Oddie Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Frumos tutorialul. Este foarte buni pentru newbie. Folositor. Felicitări. Mai aşteptăm astfel de tutoriale. +1.
kZk. Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 (edited) OFF : Sunt celebru si bogat , mwahahah =)) ON: +1 , bun tutorial pentru incepatori @Aktiv_Vodka OFF: Da, esti. ON: Multumesc! Multumesc! @denis666 Tu cap de pluta, razi cat vrei o sa cer sa primesti un mic warn. Edited July 13, 2013 by kZk.
Taykiro Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Pot sa mor linistit , l-am vazut pe unu cu motor la bicicleta acum vad tutorial "cum sa dai bani unui player" ce face lumea pentru "+"
Deniis. Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Frumos Tutorial, dar mai ai o greseala.. ai uitat ceva. 5. Trebuia sa precizezi de la ce level poti da Transfer ? Unii playeri care se uita aici si sunt Incepatori , no sa stie , dai un edit si refa-l daca poti . Succes !
Ionut Bedeoan Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Bun pentru incepatori,dar aceste comenzi le gasesti si cand intri in bank/
kZk. Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Pot sa mor linistit , l-am vazut pe unu cu motor la bicicleta acum vad tutorial "cum sa dai bani unui player" ce face lumea pentru "+" Dumnezeu sa te ierte! :( Bun pentru incepatori ! Multumesc! Frumos Tutorial, dar mai ai o greseala.. ai uitat ceva. 5. Trebuia sa precizezi de la ce level poti da Transfer ? Unii playeri care se uita aici si sunt Incepatori , no sa stie , dai un edit si refa-l daca poti . Succes ! Multumesc.Am vrut sa pun doar ca am uitat. Aseara la 00 ce sa mai stiu...l-am editat. Bun pentru incepatori,dar aceste comenzi le gasesti si cand intri in bank/ L-am facut deoarece nu am avut ce face.
kZk. Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Bun tutorialul pentru incepatori ! Bravo kZk. @@xYonutz Multumesc xYonutz!
akadele Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) OFF : Nici nu trebuie să intri in bank ca să poți transfera bani unui player, doar să scrii comanda magică [/help] » Bank, si voilla ai toate comenzile care se pot folosii intr-un bank. Ce face lumea pentru +1, haha. ON : Fără on,nu văd nimic interesant,jalnic. Andreea Esca ai legătura ! P.S. ți-au lăsat comment doar prietenii, haha Edited July 14, 2013 by akadele
kZk. Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 OFF : Nici nu trebuie să intri in bank ca să poți transfera bani unui player, doar să scrii comanda magică [/help] » Bank, si voilla ai toate comenzile care se pot folosii intr-un bank. Ce face lumea pentru +1, haha. ON : Fără on,nu văd nimic interesant,jalnic. Andreea Esca ai legătura ! P.S. ți-au lăsat comment doar prietenii, haha Ia fa tu pasi de aici. Cica nu trebuie sa fi in banca. Hai lasa-te de SA:MP baietas.
kZk. Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Bravo.Vad ca te implici in tutoriale.+1 de la mine. @@uNboRn Multumesc!Apreciez.
akadele Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ia fa tu pasi de aici. Cica nu trebuie sa fi in banca. Hai lasa-te de SA:MP baietas. Domnule, pentru a da [/help] -> bank -> transfer, nu trebuie sa fii in bank, pentru a primii un tutorial ai [/help]
Recommended Posts