Lupusorr Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Salut! Deci, am instalat GTA San Andreas, in single player merge. Cand dau sa ma conectez pe server, se incarca, si aproape de final imi da crash. Am windows 10. Am incercat si cu Compatibility Windows 98/me si nu merge.. Nu stiu daca v-ar ajuta acest detaliu, dar ca sa mearga GTA San Andreas in Single Player, a trebuit sa sterg GTA San Andreas User Files. 1 Quote
Doryan35. Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Daca Samp iti merge greu la rezolutie cu 32 Bit, seteaza pe 16 bit din GTA SA(Pt. ca in samp zici ca-ti da crash), descarca-l din alta parte(Am eu site si link daca doresti) si incearca din alta parte. Descarca samp-ul de pe pagina samp de la "By Sa:Mp Team". Quote
.Gabriel Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) Windows 10 are o multitudine de bug-uri cu compatibilitatea jocurilor mai vechi. Am folosit si eu versiunea asta si am dat downgrade la windows 7 din cauza unor probleme mai majore. Incearca sa descarci un ISO File, dupa care sa montezi imaginea cu Daemon Tools Lite / PowerISO, si sa copiezi c.r.a.c.k-ul din ISO File-ul respectiv. Sper ca te-am ajutat. Edited May 14, 2016 by .Gabriel Quote
gabi_yt Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Salut.Am instalat un mod cu 3_alcis_img si vreau sa il scot(dar nu vreau sa dezinstalez juc-ul). Quote
Lupusorr Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 Daca Samp iti merge greu la rezolutie cu 32 Bit, seteaza pe 16 bit din GTA SA(Pt. ca in samp zici ca-ti da crash), descarca-l din alta parte(Am eu site si link daca doresti) si incearca din alta parte. Descarca samp-ul de pe pagina samp de la "By Sa:Mp Team". Nu ca imi merge greu, nu merge deloc. Se incarca, nu ajunge pana la final si imi da crash. Single Player merge.. Windows 10 are o multitudine de bug-uri cu compatibilitatea jocurilor mai vechi. Am folosit si eu versiunea asta si am dat downgrade la windows 7 din cauza unor probleme mai majore. Incearca sa descarci un ISO File, dupa care sa montezi imaginea cu Daemon Tools Lite / PowerISO, si sa copiezi c.r.a.c.k-ul din ISO File-ul respectiv. Sper ca te-am ajutat. Am instalat cu Daemond Tools. Single Player merge, dar multiplayer nu merge. Quote
oLamaie Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Windows 10 are o multitudine de bug-uri cu compatibilitatea jocurilor mai vechi. Am folosit si eu versiunea asta si am dat downgrade la windows 7 din cauza unor probleme mai majore. Incearca sa descarci un ISO File, dupa care sa montezi imaginea cu Daemon Tools Lite / PowerISO, si sa copiezi c.r.a.c.k-ul din ISO File-ul respectiv. Sper ca te-am ajutat. Se poate da downgrade? Quote
Doryan35. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nu ca imi merge greu, nu merge deloc. Se incarca, nu ajunge pana la final si imi da crash. Single Player merge.. Am instalat cu Daemond Tools. Single Player merge, dar multiplayer nu merge. Nu cred ca-ti merge multiplayer cu Daemon, poti sa-mi dai PM si iti dau link de la GTA SA fara Daemon sau alte chestii. Quote
KONi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Ti se inchide jocul dupa crash sau trebuie sa dai restart la PC? Quote
Lupusorr Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Ti se inchide jocul dupa crash sau trebuie sa dai restart la PC? Imi da crash samp-ul. Se incarca si la final da crash Quote
Recommended Posts