Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Tot caut pe cineva sa imi faca o semnatura cu ' Member Of School Instructors San Fierro '.

Iti dau eu tot ce ai nevoie daca vrei sa-mi faci.

Posted

, poftim : wgtpCK0.png

NEW :  VRG5UKt.png BvyvL29.pngsKhUjsA.pngKosO0WE.pngn7OnOYo.pngcmUILOD.pngQXO0qKH.pngNtoYlXL.png 42sU0IX.png+ o semnatura smudge, nu sunt profi, deabia am inceput cu asa ceva : KjClkiw.png =>>> TIN SA PRECIZEZ.. ca, la avatare am folosit brush, deabia m-am apucat de brush-uri asa ca astept critici sau parereri daca sa continui sau nu.

Posted

, poftim : wgtpCK0.png

NEW :  VRG5UKt.png BvyvL29.pngsKhUjsA.pngKosO0WE.pngn7OnOYo.pngcmUILOD.pngQXO0qKH.pngNtoYlXL.png 42sU0IX.png+ o semnatura smudge, nu sunt profi, deabia am inceput cu asa ceva : KjClkiw.png =>>> TIN SA PRECIZEZ.. ca, la avatare am folosit brush, deabia m-am apucat de brush-uri asa ca astept critici sau parereri daca sa continui sau nu.

Trebuie sa te mai uiti la tutoriale .

Posted

Frumos, felicitari.

PS> Vreau si eu un avatar ca acesta text Kose cmUILOD.png si marginea sa fie alba overaly las +1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp