Silkroad Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Imi place mult blur-ul tau.Continua tot asa. Quote
Settrex. Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Frumoase gg pentru munca acordata ! Mersi boss :) Quote
GF Catalin. Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Salut, poti sa-mi faci un avator cu una dintre acele 2 poze?: http://imgur.com/a/UsNtS Text: Zephyr, si dedesubt OpusDei. Quote
GF Catalin. Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Sa-ti dea d-zeu sanatate si maicuta domnului impreuna cu el ca sa nu te lase singurel la greu, mersi sanatate +1 Quote
Settrex. Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Sa-ti dea d-zeu sanatate si maicuta domnului impreuna cu el ca sa nu te lase singurel la greu, mersi sanatate +1 Pwp bossule ms :)) NEW: Tin sa precizez ca fac avatare/semnaturi pe bani pe bugged adica: 1 avatar - 1kk 1 semnatura - 2kk. Preturile sunt destul de accesibile.Si inca ceva,daca iti place munca pe care o fac si vrei sa ma ajuti poti dona si tu pe server 500k :) P.S:Nu sunt cersetor sau ceva,doar am zis. Astept pareri/sfaturi/critici Quote
Settrex. Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Alta viata,insa pune mai putin sharpenn Auzi ba :)) Ia mai lasa-ma in pace :)))) P.S:Glumeam boss,o sa tin cont. Quote
Recommended Posts