Phantow Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Am o problema, azi de dimineata cand m-am apucat, imi mergea bine, aveam PING 64 cam asa, acum am PING 90-100 si nu inteleg de ce.. Singura chestia ar fi ca stau in Germania, de aia am ping maricel 64, dar cu 64 inca merge foarte bine, dar la 90 nu pot joca.. Cam ce ar fi de facut? ATENTIE: Ma refer la PING nu la LAG, lag NU am deoarece am un calculator foarte bun. Quote
RaresR Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Depinde foarte mult de host-ul comunitatii. Daca este o problema de la ei, asteapta. Daca problema persista, inseamna ca e de la retea. Incearca sa inchizi unele programe care folosesc internet-ul. Quote
Phantow Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Pai asta nu stiu, daca e de la mine sau de la sv. Quote
RaresR Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Pai asta nu stiu, daca e de la mine sau de la sv. Incearca sa inchizi programele care utilizeaza internet-ul. Daca tot ai ping, inseamna ca e de la server. Quote
Recommended Posts