ALVAREZ Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 http://imgur.com/hSKEdCc Ce trebuie sa fac? incerc de 3 ore sa-l fac si nu mai merge, l-am reinstalat si tot nu merge Quote
Solution GEODOX 47 Posted May 21, 2016 Solution Posted May 21, 2016 Trebuie sa descarci acel "Microsoft Visual C++" de pe net, ultima versiune. Am patit si eu ceva de genul. Quote
ALVAREZ Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Trebuie sa descarci acel "Microsoft Visual C++" de pe net, ultima versiune. Am patit si eu ceva de genul. n am rezolvat nimic nici cu el .. Quote
Shady Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Schimba userul la pc, fa unul nou si dai privilegii de admin etc, sa fie ca cel actual, instaleaza gta / samp pe useru ala si done. Quote
DanB Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Trebuie sa descarci acel "Microsoft Visual C++" de pe net, ultima versiune. Am patit si eu ceva de genul. la fel cum zice Geodox. Sau, reinstalează gta / win. Quote
F L I N T Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Descarca Microsoft Visual C++ sau schimba userul de la PC am avut si eu o problema exact ca asta si am schimbat Userul si acum merge.Bafta Quote
Recommended Posts