Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - iSilviu - Rank 5 San Fierro Paramedic Departament 100zile.[ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

Nume: Silviu.

Ce vârsta ai?:Am varsta de 14 ani.

Ce hobby-uri ai?: Fotbalul si jucatul pe PC.

Ce gen de muzică asculţi?:Ascult pop.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Silviu si traiesc in Targoviste. Sunt un baiat istet, cu bunul simt mereu la el si cu cei 7 ani de acasa. Ma imprietenesc repede cu lumea si sunt glumet atunci cand trebuie dar serios in momente serioase. Ma implic cu tot ce pot in ceea ce fac in scopul de face mereu ceea ce trebuie. Respect motto-ul: "Cazi de 7 ori, te ridici de 8".

Informaţii SA-MP

Nickname:iSilviu

Level:23

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Am avut un singur warn pentru inselatorie. Aveam nivelul 5 si mi-a vandut cineva o masina avand culorile 205/127, el spunandu-mi ca aceasta are 2xhidden. Am cumparat-o si am vandut-o mai departe, spunand ca are 2xhidden iar cineva mi-a facut post.

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/iSilviu

Poză cu invitaţia :http://imgur.com/Of8RFXP

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Am facut parte din clanul [Q]uantium dar am iesit cu 136 zile.

De ce l-ai părăsit?:L-am parasit deoarece au iesit o majoritate de playeri cu care ma intelegeam foarte bine.

Ce planuri de viitor ai pe server?:Planurile mele pe acest server sunt de aimi imbunatati FH-ul si de a lua admin/helper/lider.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Am decis sa aplic in acest clan deoarece este organizat foarte bine si cred ca ma voi intelege bine cu playerii din ei.

De ce vrei să faci parte din acest clan?:Deoarece sunt multi playeri respectuosi cu care ma pot intelege foarte bine.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:LebroN, Evans. Dar cred ca ma voi intelege cu multi altii daca voi fi acceptat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp