WatVlad Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Model cerere inactivitate (copy-paste): IGN (InGame Name): De ce o sa fii inactiv?: Pentru cat timp?: Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?: Orice cerere facuta la misto, va fi sanctionata cu UNINVITE! Quote
DEVASTATORUL Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 IGN (InGame Name):DEVASTATORUL De ce o sa fii inactiv?:Am o problema de famili foarte urgenta Pentru cat timp?:pana maine la ora 8 45 Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?: DA sunt deacord Quote
WatVlad Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 IGN (InGame Name):DEVASTATORUL De ce o sa fii inactiv?:Am o problema de famili foarte urgenta Pentru cat timp?:pana maine la ora 8 45 Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?: DA sunt deacord Quote
Alex Zalinca Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 IGN (InGame Name): Zalinca De ce o sa fii inactiv?: Am competitie de kickboxing la Bucuresti si nu stiu daca ma intorc pana la sedinta de la 20:00. Pentru cat timp?: 1 zi Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?: Da sunt de acord. Quote
Alex Rider Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 IGN (InGame Name):[Wat]DavidDraiman De ce o sa fii inactiv?:Deoarece in timpul sedintei am o rezervare la filmul warcraft si doar in cursul zilei de azi mi-a trecut prin minte ca nu pot ajunge la sedinta respectiva . Pentru cat timp?:Maxim pana Duminica . Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?:Desigur. Quote
WatVlad Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 IGN (InGame Name): Zalinca De ce o sa fii inactiv?: Am competitie de kickboxing la Bucuresti si nu stiu daca ma intorc pana la sedinta de la 20:00. Pentru cat timp?: 1 zi Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?: Da sunt de acord. IGN (InGame Name):[Wat]DavidDraiman De ce o sa fii inactiv?:Deoarece in timpul sedintei am o rezervare la filmul warcraft si doar in cursul zilei de azi mi-a trecut prin minte ca nu pot ajunge la sedinta respectiva . Pentru cat timp?:Maxim pana Duminica . Daca faci asta de multe ori, esti deacord sa primesti uninvite + blacklist?:Desigur. Verificat + aprobat! Quote
Recommended Posts