Republican StefaN69 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) Salut ! Majoritatea dintre voi ma stiti iar unii, nu. Vreau sa va prezint canalul meu de YouTube, postez destul de des si acest lucru pentru mine este un hobby. O scurta descriere : Ma numesc Stefan, am varsta de 14 ani si locuiesc in Bucuresti, imi plac foarte mult jocurile si fotbalul, cel mai mult imi place atunci cand cineva ma apreciaza pentru ceea ce fac eu. Daca o sa va uitati la videoclipurile mele poate o sa ma autocaracterizati voi. :) ------------------------------------------------------------------------------ Canalul meu il aveti chiar aici, voi posta fiecare episod nou in acest topic ! ------------------------------------------------------------------------------ Canalul meu : http://bit.ly/1TJKwMbh Un nou episod ! Edited May 27, 2016 by Republican StefaN69 2 Quote
Munteanu Razvan Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Imi plac modurile gg, iti dau un +1 . 1 Quote
Republican StefaN69 Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 A aparut un nou episod din seria noastra de San Andreas MultiPlayer. Quote
BaRoN Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Nenea, mie unul, mi-a plăcut. Ai like si subscribe de la mine. Quote
Republican StefaN69 Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Un episod incendiar ! Nu am mai postat de mult in acest topic. :) Quote
Recommended Posts