Alexandru9 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Ma numesc Alexandru. Ce vârsta ai?: Am 17 ani. Ce hobby-uri ai?: Imi place sa merg cu bicileta si sa joc fotbal. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult mai toate genurile de muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Alex, am 17 ani. Pentru a ma face cunoscut pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata deplin. Imi place ordinea, curatenia si munca. In timpul liber imi place sa merg cu bicicleta, sa joc fotbal si sa ies cu prietenii in oras. Atat despre mine, imi doresc sa ne cunoastem mai bine si promit ca nu o sa dezamagesc. Informaţii SA-MP Nickname: ALEXANDRU@999 Level: 40 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut un warn pentru deconectare in timpul somatiilor(luasem crash, nici nu vazusem sematiile) Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/ALEXANDRU@999 Poză cu invitaţia : http://imgur.com/ihzzWfY Care este ultimul clan din care ai făcut parte? Am fost in clanul Quantium. De ce l-ai părăsit?: Liderul, Phenomen a venit in acest clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa intru intr-un departament de politie. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am ales acest clan deoarece este unul bine organizat cu niste membrii educatii, seriosi si glumeti cand este cazul. Liderul si co-liderii isi fac foarte bine treaba. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Dupa parerea mea, acest clan este unul dintre cele mai bune de pe servar. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Ma inteleg bine cu: Phenomen, Karim, iAdd si Mitzyx
MiHaiCR7 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Ai un FH okey, dar esti cam inactiv, incearca sa fii si tu mai activ!
SCHiZOR Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 (edited) Ăsta nu este motiv de contra, vot anulat. Edited May 28, 2016 by MiHaiCR7
xGabor99 Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 , Desii ai 2/3 War n 's si ai prezentat doar unul, iţi dau un PRO.
FlorinMeauta Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 , Desii ai 2/3 War n 's si ai prezentat doar unul, iţi dau un PRO.
Recommended Posts