Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - Theo_Miller - SF Paramedic R5 - SF Paramedic R5 - SF School Instructors R3 [ACTUAL] [RESPINS]

Recommended Posts

Posted
Informatii din viata reala

Nume: Yasar Oncel

Ce vârsta ai?: 16 ani.

Ce hobby-uri ai?: SA:MP, Musica,Dans,Fotbal si Chitara

Ce gen de muzica asculti?: Toate

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:  :Ma numesc Yasar , am varsta de 16 ani si sunt din orasul Turcia Pot spune despre mine ca sunt o fire calma, imi place sa pun suflet unde doresc cu adevarat sa fac ceva, imi place sa ies cu prietenii in oras si cel mai mult cu iubita mea.

Informatii SA-MP

Nickname: Theo_Miller

Level: 38

Sanctiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am warn , Reason: Oferi bani pentru sterge post si DM Jail

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Theo_Miller

Poza cu invitatia :  http://i.hizliresim.com/81l71W.png

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: AIM , Yin Yang , Clanul 007 , Quantium , Ultimul;AIM

De ce l-ai parasit?:  N-am un motiv

Ce planuri de viitor ai pe server?: N-am

De ce ai decis sa aplici în acest clan şi nu în alt clan?: West Gangsters cel mai bun

De ce vrei sa faci parte din acest clan?: Vreau sa fac parte din acest clan minunat deoarece este clanul cu care ma voi lauda pe parcurs vreau ca in acest clan sa stau foarte mult, nu voi mai iesi daca voi intra, am vazut baieti foarte de treaba in acest clan si cu bunul simt la care bunul simt este si unul din calitatile mele.

Cu care dintre membrii te întelegi foarte bine?: Nu.

Posted

SXaBNj7.png

• Regulament aplicaţii:

- Nu oferiţi contra / neutru fără motiv, acel vot este anulat automat şi posibil să fiţi sancţionaţi în cadrul clanului pentru nesimţire.

Dar,ce este motivul meu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp