Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am 16 ani si vreau sa imi conving parintii sa imi cumpere pitbull (mai ales pe tata), eu stau la bloc si abia am renovat :)). Am cateva intrebari:

E greu de intretinut

Vreau sa il dresez eu. Pot?

Oare imi musca/zgarie canapeaua, patul etc?

Etc..

Posted

nu e.

daca ai cateva cunostinte poti dar iti trebe multa rabdare cu pitbulii daca vrei disciplina, daca vrei atac da-le carne de animale, ii face mai rai.

daca il inveti disciplina ceea ce e cam greu pentr un pitbull nu ti-o zgarie.

iti recomand bullterier. e mic, il poti tine in apartament, e singuru care arata asa smecher, e si rau el de sine, daca il faci si tu rau ii bun de bataie. ma gandesc ca deaia vrei pitbull.

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Pitbull-ul nu e recomandat ca un prim caine. El nu este un caine rau, dar are tendinte agresive. Daca nu esti specializat sau cat de cat obisnuit cu dresarea cainilor s-ar putea sa iti creeze probleme tie si familiei. Faptul ca stai la bloc se poate sa fie de asemenea un impediment. Ei cresc destul de mari si puternici si sunt sanse, in joaca lui sa iti faca mare dezordine prin casa. Poate sa devina foarte teritorial si va fi cam greu cu musafirii ( si in cazul in care acesta e cuminte, insasi rasa lui ii va speria pe unii oameni veniti in vizita la tine sau ai tai).

Sper din suflet ca nu iti doresti unul doar pentru ca arata smecher sau ca o sa pari tu cool avand unul. Cunosc deja prea multe cazuri in care cainele a trebuit eutanasiat din cauza faptul ca oamenii au vrut sa il faca rau ca sa se laude cu el.

P.S. : Eu am un rottweiller, care la randul lui este cunoscut pentru faptul ca este o rasa periculoasa. Nu am avut probleme cu el si este cuminte, dar are o personalitate foare complexa si  trebuie sa il urmaresc cu atentie cand nu ii convine ceva (i se citeste imediat pe fata).

Posted

nu e.

daca ai cateva cunostinte poti dar iti trebe multa rabdare cu pitbulii daca vrei disciplina, daca vrei atac da-le carne de animale, ii face mai rai.

daca il inveti disciplina ceea ce e cam greu pentr un pitbull nu ti-o zgarie.

iti recomand bullterier. e mic, il poti tine in apartament, e singuru care arata asa smecher, e si rau el de sine, daca il faci si tu rau ii bun de bataie. ma gandesc ca deaia vrei pitbull.

E urat cu spume  bullterier ala =))) mor frate, cum sa ai un caine care sa arate asa? 

Posted (edited)

Pitbull-ul nu e recomandat ca un prim caine. El nu este un caine rau, dar are tendinte agresive. Daca nu esti specializat sau cat de cat obisnuit cu dresarea cainilor s-ar putea sa iti creeze probleme tie si familiei. Faptul ca stai la bloc se poate sa fie de asemenea un impediment. Ei cresc destul de mari si puternici si sunt sanse, in joaca lui sa iti faca mare dezordine prin casa. Poate sa devina foarte teritorial si va fi cam greu cu musafirii ( si in cazul in care acesta e cuminte, insasi rasa lui ii va speria pe unii oameni veniti in vizita la tine sau ai tai).

Sper din suflet ca nu iti doresti unul doar pentru ca arata smecher sau ca o sa pari tu cool avand unul. Cunosc deja prea multe cazuri in care cainele a trebuit eutanasiat din cauza faptul ca oamenii au vrut sa il faca rau ca sa se laude cu el.

P.S. : Eu am un rottweiller, care la randul lui este cunoscut pentru faptul ca este o rasa periculoasa. Nu am avut probleme cu el si este cuminte, dar are o personalitate foare complexa si trebuie sa il urmaresc cu atentie cand nu ii convine ceva (i se citeste imediat pe fata).

Cum spune și nuga, Pitbull-ul nu e recomandat ca un prim caine, cred că e mai ok să-ți iei un animal de talie mai mica, care nu are tendința să fie atât de agresiv, nu de alta dar daca sa zicem îți convingi părinții să îți cumpere un pitbull și din diverse motive lucrurile la un moment dat or să degenereze nu cred că o să fie o situație prea plăcută. Edited by Helios The Legends
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nu, e usor de intretinut, daca ai un prieten care are un pitbull, o sa te ajute el mai bine.

• 1 month later...
Posted

Sincer, e foarte grue, mai ales la bloc, ala, daca are nervi, isi da botnita jos si te musca, si nu mai ai ce face. + Cand iesi pe afara trebuie mereu sa aiba botnita altfel te amendeaza. I-ati si tu ceva mai frumos, mai usor de intretinut si unu care nu e asa brutal :))