Jump to content

Recommended Posts

Posted

Primul,iti recomand sa il faci pe piese,sa nu il cumperi gata facut,deoarece economisesti foarte mult.Din 600 lei mi-am facut un pc foarte bun,am 60fps csgo si pe samp 101,in afara de cnn(scade la 60-70).

Intel Pentium G3258 3.2GHz (Stock)

4GB RAM(depinde de preferintele tale).

AsRock H81M-VG4 R2.0

Posted

Strict dintre cele 2, primul PC este mai bun. Cu toate acestea se poate sa-ti creezi tu un pc mai bun daca ai cumpara toate componentele separat insa pentru asta ar fi bine sa ne spui care este bugetul maxim (banuiesc ca 1600), ce doresti sa faci cu el (strict gaming sau si inregistrare, randare, etc) si daca mai detii alt componente ce pot fi folosite (carcasa, sursa, unitate optica, etc).

Posted (edited)

@@Fresh_.,  

Dintre cele doua primul e mai bun, dar de banii aia poti sa-ti faci tu ceva mult mai bun..

Daca nu te pricepi si vrei neaparat ceva de la altex ti-as recomanda asta: Click Aici .

Edited by Mr.Jaks
Posted (edited)

Strict dintre cele 2, primul PC este mai bun. Cu toate acestea se poate sa-ti creezi tu un pc mai bun daca ai cumpara toate componentele separat insa pentru asta ar fi bine sa ne spui care este bugetul maxim (banuiesc ca 1600), ce doresti sa faci cu el (strict gaming sau si inregistrare, randare, etc) si daca mai detii alt componente ce pot fi folosite (carcasa, sursa, unitate optica, etc).

Randare si editare video se face cu placi video profesionale, de la 10.000 RON in sus. Va rog, nu mai debitati prostii pe zona asta a forum-ului doar de dragul de a va da mari cunoscatori. Edited by AiRdr0p
Posted (edited)

Eu cred ca tu esti ala care debiteaza prostii doar ca se te dai mare.

In primul rand, exista placi profesionale si la 600 lei. In al 2-lea rand, placile alea video de care vorbesti tu le cumpara doar companiile mari sau persoanele care traiesc doar din asta si-si lucreaza la cu totul si cu totul alt nivel.

Randari si editari video poate face oricine cu orice placa video insa cu performante diferite. Urmareste tot video-ul de mai jos si dupa vino la mine si spune-mi ca "debitez prostii". Daca-ti este lene sau nu intelegi ce zice domnul, uita-te la minutul: 3:50 ; 4:35 si 5:10 

Edited by Kawa25
Posted

As vrea unul pentru gaming,si cum nu prea le am eu cu piesele si astea,v-as ruga daca poate cineva sa-mi construiasca un pc pe pcgarage  pana-n 1800 lei daca puteti.

Posted (edited)

Dupa cum am spus si mai sus, ar fi bine sa ne spui daca mai detii alt componente ce pot fi folosite (carcasa, sursa, unitate optica, etc) astfel ca mai reducem din costuri si putem plusa la CPU sau GPU.

Cel mai echilibrat si bun sistem pe care-l poti avea in aceasta arie de pret este asa

• i3 6100, procesor de ultima generatie ce stie sa utilizeze DDR4
  • Placa video ce va duce orice joc pe rezolutie Full HD (1920x1080) cu setari medium-high.
  • 8 GB RAM
  • HDD de 1 TB
  • Sursa ce-ti va putea tine sistemul fara probleme

Cu voucher-ul din semnatura mea ajungi la suma de 1876 LEI. 

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1834373/

Daca nu poti face efortul acesta, poti renunta la cei 8 GB si sa te indrepti spre 4 GB RAM (http://www.pcgarage.ro/memorii/crucial/4gb-ddr4-2133mhz-cl16/) si ai putea renunta si la acel cablu de alimentare pe care ti l-am pus deoarece ma gandesc ca poate ai deja unul si-l poti folosi (asta daca nu cumva ai doar laptop) astfel, la final sa ajungi la suma de 1804 lei (cu voucher-ul aferent).

Daca nu te pricepi la asamblari, poti alege serviciul celor de la PCGarage si ti-l asambleaza ei.

http://www.pcgarage.ro/servicii/pc-garage/asamblare-standard/?utm_source=mygarage.ro&utm_medium=product&utm_content=472137&utm_campaign=Servicii

LE: Daca te intrebi de ce nu ai sursa in acel wishlist, motivul este acela ca in momentul de fata are loc o promotie la PCGarage si daca cumperi orice placa de baza + CPU + GPU primesti sursa gratis, astfel, dupa ce adaugi produsele in cos, iti va aparea si sursa.

LE 2: Ia in calcul ca promotia mai este valabila doar astazi, asa ca poti da comanda azi si platesti in 1-2 zile fiindca daca vei pierde promotia va trebuii sa facem niste retusuri destul de mari sa ne incadram in buget iarasi.

Edited by Kawa25
Posted

Mai am o unitate,dar cand am bagat-o in priza sa o testez sa vad cum merge mi se facu pana de curent,si mie frica sa nu fie vreo piesa buna si sa-mi ard si celelalte componente daca gen folosesc sursa sau ceva de la ala.

Posted

Dupa cum am spus mai sus, iei doar modulul de 4 GB inloc de cel de 8 si folosesti cablul de la PC-ul actual (nu va fi nicio problema) si aia e. Nu cred ca nu poti face un efort de 5 lei. Insa nu uita de voucher fiindca altfel platesti putin mai mult.