Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

O idee buna, dar trebuia sa pui sa aibe mai multi abonati.

Edited by waky95.
  • Upvote 1
Posted

Nu zic asta pentru că am eu abonaţi  mai mulţi, dar e puţin 1.000, se pot boosta în câteva zile abonaţii ăştia, părerea mea - minim 5k.

Posted

O idee bună Shad0w, măcar tu te gândești și la cei mai mici și nu faci favorizări în funcție de cât de mare e promovarea. ;)

Eu nu o să fac un astfel de ticket, am deja cont premium și altele dar sunt bucuros că ajuți pe ceilalți.

• Upvote 1
Posted

Sunt si 1000 se subscriberi multi. Sincer, nu cred ca iti da cine stie ce ca sa ai 5k de abonati si cate 20k de views la video. Parerea mea ca e ok asa si in sfarsit se face ceva pe bugged care e de apreciat.

Posted

Inloc sa iti vezi de treaba ta @Shad0w sa scriptezi sa faci update-uri frumoasa, tu stai sa te rogi de youtuberi....  Si nu e corect deloc pentru playerii normali.

Posted

Nu zic asta pentru că am eu abonaţi  mai mulţi, dar e puţin 1.000, se pot boosta în câteva zile abonaţii ăştia, părerea mea - minim 5k, macar pentru clan. 

Awake te sustin.

Am si eu o propunere, ar trebui sa se acorde ceva dupa abinati si vizualizari, de ex:

1000 abonati: iphone

1500 abonati: pe langa iphone primiti si cont premium.

3000 abonati: 60pp pentru hidden etc.

5000 abonati: clan 100 sloturi

Astea se iau in considerare daca aveti si vizualizari pe masura, nu doar abonati facuti pe site-uri cu un anumit numar de click-uri etc.

Nu zic asta ca sunt prieten cu Awake, dar de acum cine vrea clan se apuca de yt, face vizualizari singur cu proxy si se bosteaza pentru abonati. Nu cred ca e o idee foarte buna doar 1000 abonati si 500 viz pentru beneficiile astea.

Este absurd sa trimita ticket un player care se crede mare youtuber si nu a auzit nimeni de el pe comunitate, dupa cum am spus si mai sus, iti poti face vizualizari singur + abonati cu boost, o pot demonstra daca este nevoie. In aproximativ 2-3 ore fac un canal de Youtube cu cerintele cerute de Shad0w, dupa nu cred ca mai plateste cineva pe server pentru a lua cont premium sau pentru a face un clan etc.

Inloc sa iti vezi de treaba ta @Shad0w sa scriptezi sa faci update-uri frumoasa, tu stai sa te rogi de youtuberi....  Si nu e corect deloc pentru playerii normali.

Da frate, apuca-te tu de Youtub si posteaza 100 clipuri zi de zi, fara sa intrerupi sa vedem cum este.

Asta este o mica rasplata pentru ei, pentru munca depusa, pentru orele asteptate la randat si incarcat video si multe alte motive pe care nu cred ca are rost sa ti le mai scriu aici.

• Upvote 3
Posted

@ Shad0w, și dacă are deja cont premium sau clan?

La clan puteti să-i prelungiți perioada de deținere a clanului, dar la cont premium? O să-i acordați 60 puncte premium?

Posted (edited)

Now make all people youtube -.- 

Make VIP Update -.- 

Edited by Revenant Kick_it
Posted

Foarte corect!

Posted

Nu este bine deoarece 1k abonati te rogi o saptamana de toti prietenii de pe fb si iti faci 1k abonati imediat :) chiar si 2k...

Eu zic sa prelungesti 5k abonatii si minim 30 videoclipuri pe server, deoarece nu ar fi corect de ce? noi pentru clan 100 slots donam in jur de 100 lei pentru premium 25 lei = 125 .. iphone 5l ei = donam foarte mult iar ei pot face boost cu 1k abonati intr-o saptamana si pun mana pe totul, apoi se lasa de youtube.

Shad0w sper sa te uiti si la acest topic, mersi.

Posted

Nu zic asta pentru că am eu abonaţi  mai mulţi, dar e puţin 1.000, se pot boosta în câteva zile abonaţii ăştia, părerea mea - minim 5k, macar pentru clan. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp