Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu vad sensul. La cerintele pe care le-a pus Shad0w garantez ca Lexi o sa primeasca ceva.

Aceste cerinte le implineste Lexi cu 6 videoclipuri 1k subs si 1k+ views cu boost

Edited by Xpeedo
Posted

Nu vad sensul. La cerintele pe care le-a pus Shad0w garantez ca Lexi o sa primeasca ceva.

Aceste cerinte le implineste Lexi cu 6 videoclipuri 1k subs si 1k+ views cu boost

sal

ai dreptate

pa

Posted

Awake te sustin.

Am si eu o propunere, ar trebui sa se acorde ceva dupa abinati si vizualizari, de ex:

1000 abonati: iphone

1500 abonati: pe langa iphone primiti si cont premium.

3000 abonati: 60pp pentru hidden etc.

5000 abonati: clan 100 sloturi

Astea se iau in considerare daca aveti si vizualizari pe masura, nu doar abonati facuti pe site-uri cu un anumit numar de click-uri etc.

Nu zic asta ca sunt prieten cu Awake, dar de acum cine vrea clan se apuca de yt, face vizualizari singur cu proxy si se bosteaza pentru abonati. Nu cred ca e o idee foarte buna doar 1000 abonati si 500 viz pentru beneficiile astea.

Este absurd sa trimita ticket un player care se crede mare youtuber si nu a auzit nimeni de el pe comunitate, dupa cum am spus si mai sus, iti poti face vizualizari singur + abonati cu boost, o pot demonstra daca este nevoie. In aproximativ 2-3 ore fac un canal de Youtube cu cerintele cerute de Shad0w, dupa nu cred ca mai plateste cineva pe server pentru a lua cont premium sau pentru a face un clan etc.

Da frate, apuca-te tu de Youtub si posteaza 100 clipuri zi de zi, fara sa intrerupi sa vedem cum este.

Asta este o mica rasplata pentru ei, pentru munca depusa, pentru orele asteptate la randat si incarcat video si multe alte motive pe care nu cred ca are rost sa ti le mai scriu aici.

Caen, daca Shad0w a hotarat asta, nu cred ca se gandeste el la fix pierderile pe care si le asuma odata cu incasarea acestor premii. Poate se gandeste strict la promovarea comunitatii. Unii nu vor face ticket pentru beneficiul asta sau sa se apuce de YouTube pentru asta pentru ca nu le permite timpul / nu au calculator care sa le duca rendering / filmat / etc. Oricum bun argumentul cu serille de 100 de clip-uri.

Scuze de deranj!

Posted

Penibil la fel ca Awake.

Singurul lucru care este penbil de aici esti tu, cam asta observ eu. E chiar usor pentru el sau ceilalti care fac youtube sa piarda 3-4 ore pe zi sa filmeze, randeze si sa faca upload la video. 

In momentul de fata cea mai buna promovare de pe internet este pe Youtube, Shad0w doreste sa promoveze comunitatea, sa atraga si alte persoane care fac Youtube pentru a promova comunitatea. 

Inainte sa comentezi aiurea la adresa altor persoane, incearca si tu sa gandesti macar doua secunde, e mult mai ok, crede-ma.

• Upvote 1
Posted

Nu zic asta pentru că am eu abonaţi  mai mulţi, dar e puţin 1.000, se pot boosta în câteva zile abonaţii ăştia, părerea mea - minim 5k, macar pentru clan. 

Posted

Total aiurea, comunitatea nu mai are nevoie de cine stie ce promovare..

Iar cele 500 vizualizari vor fi facute de jucatorii de pe bugged. 

• Upvote 2
Posted

O idee jalnica de tot.

Peste scurt timp dispare bugged cu asa ceva. Zic asta pentru ca acei abonati, sunt obsedatii de copii care stau si isi fac 1k conturi si se aboneaza la un canal, incarca 10 video-uri dupa bugged si aia e. Nu e bine, cine vrea face video, cine nu, nu. Nimeni nu ii obliga.

Daca ramane chestia asta, nu zic ca nu sunt interesat, dar e penibila ideea, toti vor avea de toate.

• Upvote 1
Posted

Am si Cont premium, si Iphone, clan nu am nevoie deci nu deschid ticket. 

In caz daca pot sa deschid de pe contul mic, atunci o sa deschid cand indeplinesc cerintele.

Posted

Total aiurea, comunitatea nu mai are nevoie de cine stie ce promovare..

Iar cele 500 vizualizari vor fi facute de jucatorii de pe bugged. 

O idee jalnica de tot.

Peste scurt timp dispare bugged cu asa ceva. Zic asta pentru ca acei abonati, sunt obsedatii de copii care stau si isi fac 1k conturi si se aboneaza la un canal, incarca 10 video-uri dupa bugged si aia e. Nu e bine, cine vrea face video, cine nu, nu. Nimeni nu ii obliga.

Daca ramane chestia asta, nu zic ca nu sunt interesat, dar e penibila ideea, toti vor avea de toate.

Posted (edited)

de ce =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) DE CE =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

DE CE AI FACE CHESTIA ASTA DE CE =)))))))))))))))

VREI CA YOUTUBE-UL SA DEVINA UN KIDSLAND CA TOTI COPII DE 12 ANI VOR FACE ACUM SAMP

DE CE

Edited by layzy
Posted

Nu este bine deoarece 1k abonati te rogi o saptamana de toti prietenii de pe fb si iti faci 1k abonati imediat :) chiar si 2k...

Eu zic sa prelungesti 5k abonatii si minim 30 videoclipuri pe server, deoarece nu ar fi corect de ce? noi pentru clan 100 slots donam in jur de 100 lei pentru premium 25 lei = 125 .. iphone 5l ei = donam foarte mult iar ei pot face boost cu 1k abonati intr-o saptamana si pun mana pe totul, apoi se lasa de youtube.

Shad0w sper sa te uiti si la acest topic, mersi.

Dacă zici că e așa ușor, fă și tu și gata.

Posted

de ce =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) DE CE =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

DE CE AI FACE CHESTIA ASTA DE CE =)))))))))))))))

VREI CA YOUTUBE-UL SA DEVINA UN KIDSLAND CA TOTI COPII DE 12 ANI VOR FACE ACUM SAMP

DE CE

da chiar, de ce?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp