Raul_Cross Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Interesanta idee, in sfarsit vad ownerii ca se folosesc de astfel de metode pentru a promova comunitatea. Aceste beneficii nu doar ca vor atrage si alti youtuberi de pe alte comunitati pe bugged dar inseamna si ca multi altii se vor apuca de YT, iar prin videoclipurile lor vor afla cat mai multi jucatori de Bugged. Respect ownerilor, cel mai usor lucru e sa-ti faca altii munca atragandu-i cu lucruri gen 'beneficii', iar prin 'munca' ma refer la promovare. :D Imi place cum ganditi de un timp, tot asa! ;) 1
9999999999999 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 E o idee buna, dar altii isi vor ruga toti prietenii sa isi faca conturi in plus si sa le dea subscribe la canale + sa le vizioneze clipurile... :/
Anak1N. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 O idee buna. Nu se fac usor 1000 de abonati si nici 500 de vizualizari. Daca tot ne promoveaza comunitatea, de ce sa nu primeasca si ei un mic bonus?
hammy. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 confucius trebik. /btw, nu ma afecteaza ideea asta, nu-mi pasa. hah Lumea imi mai spune Einstein, Albert Einstein. 1
Mike Qzsxasfas Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 O idee prea buna, pe toate jocurile youtuberi primesc beneficii, asa ca si aici ar trebui.
Systemm. Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Eu zic ca 1.000 abonati sunt prea putini, macar 2.000/3.000. 1.000 de abonati ii poti face repede, daca cineva iti face promovare, desigur.
TucsoN Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 O idee buna. Nu se fac usor 1000 de abonati si nici 500 de vizualizari. Daca tot ne promoveaza comunitatea, de ce sa nu primeasca si ei un mic bonus? Cine a zis ca promoveaza comunitatea? Cine i-a pus sa o promoveze, majoritatea youtuberilor care posteaza video-uri pe serverele comunitatii o fac din placere sau doar pentru a obtine cat mai repede o multime de abonati. Avem exemple concrete care au facut acest lucru, apoi au injurat comunitatea sau pur si simplu si-a vandut bunurile / cont-urile pe care le-au avut, si acest lucru doar pentru ca au profitat de jucatorii acestei comunitati. Dupa cum am spus, multi fac youtube pe aceste servere deoarece comunitatea este foarte populata si abonatii vin foarte repede. 1
RenuaR Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Penibil. O să jucăm premium 1000/1000, cam acolo o să ajungem. Deci noi cei ce am donat suntem proşti că am dat bani? Alţii primesc aşa aiurea chestii? E penibil.
PuNKer_ Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 O idee foarte buna, premiile sunt bune, unii nu pot achizitiona aceste lucruri, deci este foarte bine ca Shad0w ofera sansa tuturor de a avea cont premium sau clan.
kobo Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Adica vrei sa spui ca daca vine unu' cu 1k abonati si are level 1 tu ii dai ce ai scris acolo? :-j
RaksteNN Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Acum o sa fie plin de youtuberi, trebuia sa fie vreo 3-4k abonati, eh, e alegerea ta.
coldix Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 CE...........................................................................................................
Anak1N. Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Cine a zis ca promoveaza comunitatea? Cine i-a pus sa o promoveze, majoritatea youtuberilor care posteaza video-uri pe serverele comunitatii o fac din placere sau doar pentru a obtine cat mai repede o multime de abonati. Avem exemple concrete care au facut acest lucru, apoi au injurat comunitatea sau pur si simplu si-a vandut bunurile / cont-urile pe care le-au avut, si acest lucru doar pentru ca au profitat de jucatorii acestei comunitati. Dupa cum am spus, multi fac youtube pe aceste servere deoarece comunitatea este foarte populata si abonatii vin foarte repede. Nu toti fac asa, eu imi sustin in continuare ideea.
GEODOX 47 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Este o idee destul de ok, youtuberii vor face reclama comunitatii iar ei vor lua diferite premii, acest lucru incurajeaza lumea sa faca video-uri pe bugged.ro iar reclama facuta comunitatii o sa fie in crestere.
xWiggle Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 O idee buna dar ai mai putea mari putin la abonatii sau daca nu sa mai scazi din premi 100 de pp eu zic ca e destul .
Andrei.AIM Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Este o idee destul de ok, youtuberii vor face reclama comunitatii iar ei vor lua diferite premii, acest lucru incurajeaza lumea sa faca video-uri pe bugged.ro iar reclama facuta comunitatii o sa fie in crestere. Bine zis
Vladislav12 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Trebuia ceva mai mic, acum toti o sa se apuce de youtube pentru beneficiile alea Advearat
x_Daniel Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 @Shadow bv, poate iau si eu premiile, degraba ajung la 1000abonati.
Recommended Posts