Bock Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Mi se pare ok! E o propunere bună, beneficiile să fie puţin mai ridicate. Acum toţi o să se ocupe de filmat şi e o chestie frumoasă. Până la urmă e şi o chestie cu beneficii.
Stopp Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Nu mi se pare corect pentru playerii normali. Adevarat NU SUNT DE ACORD CU ASA CEVA. De ce ? Deoarece noi playerii normali am dona pentru asa ceva in jur de 200 lei pentru tot ce ai spus acolo, chiar 225-250 pe langa toate astea, dupa parerea mea CONT PREMIUM + FRECVENTA PRIVATA ar ajunge.. Nu inteleg pentru ce iphone/clan.. nu merita frate, inteleg ca vrei sa faci asta, dar n-are rost... Eu zic ca doar youtuberi de succes peste 10k abo ar merita pentru ca aia sunt adevarati nu 1k abonati :| .. gandestete sper sa te uiti mane la reply-uri. inca un topic de ce? In ritmul asta vorba unui buggedul se va duce, deoarece beneficiile sunt prea prea mari... Eu zic ca in loc de benficiile alea toti youtuberi ar merita: - 125pp (valoarea unui psc de 50 lei) si sa isi cumpere ce vor acestia din [/shop]. Este de ajuns 100 pp pentru ca face youtube, pana la urma face din placere :| nu are rost atatea beneficii buggedul s-ar duce cu beneficiile astea, sper sa ti cont de reply-urile noastre. De ce.... nu are rost fratilor. n-ar fi corect pentru noi playerii normali, noi donam sa ne lom cont premium si clan, iphone iar ei isi fac boost intr-o zi cu 1k abo 500 vizio pe video si aia e :| Nu frate, nu merita! 125 pp ar ajunge pentru un youtuber sau doar cont premium vorba unui baiat.
.BiGGie Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Mai bine, cont premium si 100pp sa luam ce vrem din /shop.
MRS. Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Inloc sa iti vezi de treaba ta @Shad0w sa scriptezi sa faci update-uri frumoasa, tu stai sa te rogi de youtuberi.... Pe langa asta, nu cred ca Bugged mai are nevoie de nicio promovare. 1
DANjR Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Total aiurea. 1: Premii prea mari;2: Prea putine chestii de indeplinit;3: Este facut special pentru no-liferii care fac youtube, nu dau nume ca e logic, si nu au bani de paysafe sa isi faca clan sau ce premii mai erau pe acolo. Dupa o luna, doua, ideea o sa se scoata pe motivul spus de multi: S-au apucat toti de youtube, au fost boost-ati si au ajuns la cerintele puse acolo.PS: Pa. 1
Allonzo Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Trebuia ceva mai mic, acum toti o sa se apuce de youtube pentru beneficiile alea E greu sa faci 1.000 de abonati, mai ales de la 0. Eu am avut noroc ca am avut admin si am crescut repede, iar adminii deja beneficiaza de iphone-ul de acolo. Nu cred ca toti adminii se vor apuca recent pentru cont premium, majoritatea din ei au deja.
Adrry Adrian Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O idee destul de buna, zic eu. Dar sa se puna si o varsta minima, gen 14 ani+
Johhny. Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O idee destul de buna, zic eu. Dar sa se puna si o varsta minima, gen 14 ani+ 20+
GHzOuT Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Nu zic asta pentru că am eu abonaţi mai mulţi, dar e puţin 1.000, se pot boosta în câteva zile abonaţii ăştia, părerea mea - minim 5k, macar pentru clan. Cu addmefast faci in maxim 2 ore 1.000 abonati, ar merge undeva la 3.000 - 5.000 abonati si 1000 views + Ati putea spre exemplu sa faceti un "grad" pe server "Youtubers" si sa nu fie mai nimic special sa fie doar lista cu youtuberii parteneri gen: Nume Joc: Awake | Nume Youtube: Awake Tuber [Exemplu] si sa fie anunturi pe server odata la 10-15 minute gen : "Tastati comanda /youtubers pentru a afla youtuberii parteneri ai serverului nostru" si prin asta ei primesc si reclama gratuit si nu ai "strica" intr-un fel sau altul gameplay-ul.. Sper sa te gandesti mai bine.
Dani666 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O porcarie sincer ! Nu cred ca merita ceva mai mult youtuberii decat cei de pe server... poti sa faci un video la vrajeala si esti mare youtuber si mi se pare o idee penala, nu mai e role-play sv, beneficii pt youtuberii in plus, cred ca si pentru cei care dau like la facebook, bugged sa primeasca admin si lider. 1
CrImA Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 (edited) Nu mi se pare deloc corect. In primul rand pentru cei care au zis ca un youtuber munceste si trebuie rasplatit ( copilarii de astea ) sa stiti si voi: un youtuber cunoscut gen Awake nu munceste pentru un cont premium pe Bugged, el castiga bani din promovari / Google AdSense. Acum probabil o sa comentati cu chestii gen "Shad0w vrea publicitate", "Totul e pentru promovarea comunitatii" etc, ce sa mai promovezi frate cand tu ai pe comunitate aproximativ 1.000.000 de conturi inregistrate. Chiar ar mai fi rentabila o promovare realizata de un youtuber cu 1k abonati care cine stie de unde i-a obtinut? Ma rog.. @Shad0w in ultima vreme ai luat niste decizii mai proaste, treaba ta eu oricum nu mai joc. Edited May 30, 2016 by Stuber 2
brolyK47 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O idee destul de buna, dar cam mari premiile. Undeva la 5.000 sau 10.000 de abonati cu 1.000 de vizualizari la fiecare videoclip. Macar sa muncesti ceva pentru a primi acele premii.
Andrei_Bro79 Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 O ideea foarte proasta. Pai asa imi fac si eu cont de YT, imi fac promovare la Rafael. Slayder, Maxinfite si altii si asa intr-o saptamana fac 10k nu 1k abonatii. O ideea foarte proasta!
U N S E E N Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ba frate, eu zic sa pui cel putin 5,000 abonati, asa toti se apuca de youtube, in 1 luna faci 1k subs ..
Jaskier Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 frate un player care nu face youtube, da pentru acele beneficii in jur de 150-200 de lei, glumiti nu? naspa ideea, faci youtube de placere, nu pentru beneficii frate... . clar
Chelios_ Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 O ideea foarte proasta. Pai asa imi fac si eu cont de YT, imi fac promovare la Rafael. Slayder, Maxinfite si altii si asa intr-o saptamana fac 10k nu 1k abonatii. O ideea foarte proasta! hai fa sa te vad. iti dau 8 zile daca reusesti iti dau 40euro . te bagi?
Recommended Posts