iSmoke Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Salut! Prin acest topic vreau ma lamuresc si eu in legatura cu donatiile prin SMS pentru cont premium. Recent am cumparat 2 cartele reincarcabile cu 7 euro fiecare, pe Cosmote. Care sunt riscurile sa nu ajunga acei 7 euro la destinatie? Si a mai incercat cineva sa doneze prin SMS ? :-s Astept pareri / comentarii.
Tibi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Sunt o gramada care au donat pana acum prin SMS (zeroping) si si-au primit conturile premium. Ii gasesti pe server cu nick-urile colorate.
Martaz. Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Nu este niciun risc. Decat daca nu urmezi "pasii" corecti. Poti dona cu incredere . Edited February 22, 2013 by Martaz.
Daazzo Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 De care cartele trebuie sa fie? P.S si de cati euro?
Martaz. Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 "Se poate dona folosind urmatoareme metode de plata: - paypal - 6 euro - 50 puncte premium. aveti nevoie de cont paypal. PM pentru detalii. - transfer bancar - 30 lei - 50 puncte premium. Aveti nevoie de buletin si sa mergeti la banca. PM pentru detalii. - SMS cosmote / vodafone - 7 euro - 50 puncte premium. - SMS orange - 10 euro - 60 puncte premium. S-ar putea sa apara probleme la plata prin SMS. Daca apar probleme puteti suna la cei de la mobilpay (primiti numarul lor de telefon cand trimiteti SMS sa platiti). Nu eu ma ocup de procesarea platilor prin SMS. Eu pot vedea doar daca au ajuns banii in contul mobilpay. Daca se pierd pe drum nu am ce sa fac. Pentru a plati prin SMS, intrati pe pagina asta https://billing.zero....ro/doneaza.php completati 'Doneaza prin SMS catre' cu: samp.bugged.ro, apoi pe pagina urmatoare selectati serverul catre care faceti plata ( http://i.imgur.com/6RgKIZc.jpg ), selectati valoarea de plata ( 7 euro pentru cosmote / vodafone, 10 euro pentru orange ), la 'Mesaj pentru clientul nostru ce primeste donatia ta' adaugati nick-ul de pe server + nick-ul de pe forum. Veti fi trimisi pe pagina mobilepay unde va trebui sa introduceti numarul de telefon http://i.imgur.com/JxmUeCI.jpg, apoi va va aparea un cod pe care va trebui sa-l trimiteti prin SMS la numarul afisat. Trimiteti SMS-ul, apoi va trebui sa trimiteti un alt SMS de confirmare ( veti primi detalii prin SMS ). Nu sunt acceptate donatii prin transfer credit sau coduri de reincarcare." Mai multe informatii aveti aici
Mr.Jaks Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 De care cartele trebuie sa fie? P.S si de cati euro? http://bugged.ro/topic/3-cont-premium-avantaje/
iSmoke Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Deci eu am donat: am ajuns pana la " trimite SMS la nr xxxx cu textul xxxxxx DA. Dar cand il trimit imi spune ca nu este corect codul :| . Stie cineva care e problema ? Ati intalnit probleme de genul?
Tibi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Deci eu am donat: am ajuns pana la " trimite SMS la nr xxxx cu textul xxxxxx DA. Dar cand il trimit imi spune ca nu este corect codul :| . Stie cineva care e problema ? Ati intalnit probleme de genul? ai sunat la aia de la mobilplay? am avut si eu odata o problema cu ei.. dar nu donand la zeroping, platisem ceva pe net, si nu mergea codul.. am sunat la ei, le-am spus numarul si codul, iar dupa 2 minute mi-au intrat banii unde vream sa platesc.
iSmoke Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Da, am sunat si au zis ca ma contacteaza ei.. eu astept :) desi nu prea cred ca vor suna prea curand
Patrat Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 nu te vor suna deloc.. am patit ceva in genu acum cateva zile am luat o cartela reincarcabila am trimis la un nr. acel cod..iar dupa mi-a venit un sms ..pt validare sa trimit acelasi cod la acelasi nr dar incluzand si cuvantul DA dar numai puteam trimite..deoarece numai aveam credit...i-am sunat si mi-au spus ca ma vor suna luni..atunci fiind sambata..am asteptat..luni nu ma suna..ii sun eu si ala imi zice ca cica m-a taxat la primu sms doar cu 0,5...adica sunt niste nesimtiti de oameni :)..nu zic mai mult... eu te sfatuiesc sa nu dai prin sms...prin banca este cel mai sigur...asta am facut si eu :)..acum 2 zile ;)
iSmoke Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Am incercat sa donez si prin banca dar nu sunt major si nu mi-au dat voie.
Taykiro Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Da, am sunat si au zis ca ma contacteaza ei.. eu astept :) desi nu prea cred ca vor suna prea curand daca nu te vor suna cei de la mobilpay (si nici sa nu astepti), bagai de unde au iesit pe cei de la host eu unu asa am facut cand mi sa intamplat (imediat s-a rezolvat)pentru un sv de cs acum vreo cateva luni
xAlecs Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 daca nu te vor suna cei de la mobilpay (si nici sa nu astepti), bagai de unde au iesit pe cei de la host eu unu asa am facut cand mi sa intamplat (imediat s-a rezolvat)pentru un sv de cs acum vreo cateva luni iSmoke deja detine Premium Account . Ar trebui sa inchideti postu :D
Recommended Posts