C4rt0F Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Interpret: Pacha Man ft. Alex Velea Numele melodiei: Aia e Link-ul melodiei: http://www.youtube.com/watch?v=Yj1ArOvmDf0 Genul: -Alte precizări?: Smechera pe sistem melodia.
Sergiu Radulescu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 O stie o tara intreaga dar merita ca e super kalumea !
xYonutz Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Am facut si eu o poezie la fel ca melodia asta! :)) Aia e tinta care-mi place mie! Aia e, aia e, aia e. Aia e si-mi provoaca nebunie! Aia e, aia e, aia e. Imi place Denisa, Imi place de Ana Si DeeDee ca-i loca Hai la PaintBall ca-i moca! Uite cum arde, Uite cum trage In mine, in tine si in cine-i iese-n cale! Boooy ca fata se vinde, Si in Alhambara, lumea de ea depinde Atmosfera se-ncinge cand Giu se aprinde Cu M4 si deagle ea ne atinge. Aia e tinta care-mi place mie! Aia e, aia e, aia e. Aia e si-mi provoaca nebunie! Aia e, aia e, aia e. Se misca cu balans Ii place pe ridm, show won't miss any chance, Il tine pe Deniis in suspans Nu da free asa usor Ea vrea bani in avans, Pe VineWood se misca pe balans. Aia e tinta care-mi place mie! Aia e, aia e, aia e. Aia e si-mi provoaca nebunie! Aia e, aia e, aia e. Dependent de aim Fara el zici ca nam aer! Dar e prea tarziu, Nam ce sa fac a-a-a-a-a-a. Haide zi ce sa fac Ca o sa iau ban Si vad stele cazatoare Vad dorinte arzatoare Cand joc simon spune Acolo e care pe care, Arata-mi toate comenzile Si-ti tin fesele in palme Si eu fac DM cand Shad0w doarme. Aia e, e, e, e. Aia e tinta care-mi place mie! Aia e, aia e, aia e. Aia e si-mi provoaca nebunie! Aia e, aia e, aia e.
Recommended Posts